IT & BUSINESS

IT & BUSINESS

Телекомуникации, компютърни мрежи, интернет и интранет
Честота:
1 year

IT & BUSINESS е международно изложение за информационни технологии и комуникационни технологии и прилагането им за оптимизация управлението и развитието на бизнеса. Основни теми са планиране на ресурсите на предприятието; управление на взаимоотношения с клиенти; управление на корпоративно съдържание; управление на продукцията; управление на документи и уеб съдържание. Изложителите представят своите най-нови решения на важните за тази сфера проблеми. Съпътстващата програма включва дискусии, презентации и голям брой събития, които улесняват създаването на нови бизнес контакти и партньорства.

Ще ви насочим към най-подходящите хотели за IT & BUSINESS. Организацията на летищния трансфер, осигуряването на подходящ транспорт за придвижване из града, намирането на конферентна зала, ако е необходимо – можем да се заемем с всичко. Ако ни поверите не само намирането на хотели онлайн, а цялата организация на пътуването си, ще спестите време, ще сте по-спокойни и ще ви излезе по-изгодно.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Доверете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IT & BUSINESS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.