Your free enquiry
ISM Middle East

ISM Middle East

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
ISM Middle East
Frequency
Frequency:
1 year

ISM Middle East - Новини

Изданието на ISM Middle East за 2023 ще се проведе като изложение "лице в лице" между 07.11.2023 и 09.11.2023. Изданието ще се състои в Dubai World Trade Centre и няма да включва строги мерки за защита от коронавирус. Причината е, че емирство Дубай е премахнало ограниченията, свързани с пандемията. Понастоящем в ОАЕ няма въведени ограничения за пътуване.

ISM Middle East - Въведение

ISM Middle East е международно изложение за сладкиши, закуски, бонбони и суровини за сладкарски изделия, довършителни продукти – единственото по рода си в региона. Представители на световната хранително-вкусова промишленост участват в събитието, защото това им дава възможност да стъпят на нови, примамливи пазари и да създадат нови партньорства. Международни и близкоизточни продукти привличат търговци на едро и дребно, ресторантьори и дистрибутори. Тази година се очакват над 7 000 посетители.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и организацията на бизнес пътувания. Не губете време да търсите сами хотели в Дубай. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за ISM Middle East. Наша грижа са резервациите ви, летищния трансфер, взимането на кола под наем и намирането на подходяща конферентна зала за допълнителни срещи и събития. Възползвайте се от услугите ни, за да пътувате спокойно и удобно и да се представите отлично на изложението. Обадете ни се.

ISM Middle East Минали издания

Издание 2021

Изданието на ISM Middle East за 2021 се проведе като търговско изложение на живо в Dubai World Trade Centre при строги мерки за превенция на Ковид-19. В изданието, което се състоя между 07.11.2021 и 09.11.2021, участваха представители от 37 държави. То включваше повече от 9 000 търговски посетители и над 230 изложители. Сред въведените мерки за безопасност беше и 3G политиката за влизане. Преди да преминат на територията на изложението, участниците трябваше да покажат документи, като например сертификати за имунизация. 

Full list of
hotels for
ISM Middle East

Book Now
How to get to ISM Middle East

Similar trade shows