Your free enquiry
ISM Middle East

ISM Middle East

Dubai ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
ISM Middle East
Frequency
Frequency:
1 year

ISM Middle East - Ковид-19 Новини

Изданието на ISM Middle East през 2022 ще се проведе като панаир "лице в лице" между 08.11.2022 и 10.11.2022. Изданието ще се проведе в Световния търговски център в Дубай в условия на строги предпазни мерки за безопасност, свързани с коронавирусите. Сред мерките ще бъде необходимостта участниците да покажат преди влизане документи като отрицателни PCR или бързи антигенни тестове. Те трябва също така да практикуват редовна хигиена на ръцете. Поради забраните за пътуване в ОАЕ те трябва да представят 3G документи при пристигането си в страната.  

ISM Middle East - Въведение

ISM Middle East е международно изложение за сладкиши, закуски, бонбони и суровини за сладкарски изделия, довършителни продукти – единственото по рода си в региона. Представители на световната хранително-вкусова промишленост участват в събитието, защото това им дава възможност да стъпят на нови, примамливи пазари и да създадат нови партньорства. Международни и близкоизточни продукти привличат търговци на едро и дребно, ресторантьори и дистрибутори. Тази година се очакват над 7 000 посетители.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и организацията на бизнес пътувания. Не губете време да търсите сами хотели в Дубай. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за ISM Middle East. Наша грижа са резервациите ви, летищния трансфер, взимането на кола под наем и намирането на подходяща конферентна зала за допълнителни срещи и събития. Възползвайте се от услугите ни, за да пътувате спокойно и удобно и да се представите отлично на изложението. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
ISM Middle East

Book Now
How to get to ISM Middle East

Similar trade shows