Your free enquiry
ISK - SODEX

ISK - SODEX

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
ISK - SODEX
Frequency
Frequency:
2 years

Последните новини относно ISK-SODEX

ISK-SODEX 2023 ще се проведе като търговско изложение "лице-в-лице" между 25.10.2023 и 28.10.2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде изложбеният център TUYAP в Истанбул, Турция. Мястото на провеждане ще разполага с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те ще включват изискването участниците да спазват определена социална дистанция и да носят предпазни маски на лицето. При пристигането си в страната участниците ще бъдат подложени на проверка на температурата. 

Представяне на събитието

ISK – Sodex е международно изложение за архитектура и строителство със специален акцент върху санитарията и инсталацията за отопление, климатизация и вентилация. Производителите представят своите най-нови продукти и решения в тези областти. Множество експерти изнасят лекции и правят презентации, за да информират за иновативните системи и откритията в бранша. В събитието участват още строители, архитекти, инженери, търговци. Това е едно от ключовите места за всеки, който иска да създаде нови партньорства и да стъпи на турския пазар. В последното издание на изложението се включват около 735 изложители и 38 страни и над 73 000 професионални посетители от 81 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – ще ви предложим удобно настаняване в някой от добрите хотели в Истанбул. Ще направим вашите хотелски резервации за ISK – Sodex и ще ви осигурим лесно придвижване из града. В зависимост от желанията ви ще наемем автомобил за вас или ще ви направим маршрути за удобно придвижване с обществен транспорт. Наша грижа са още летищният трансфер и намирането на конферентна зала, ако ви е необходима такава. Възползвайте се от нашите услуги – те са отлична предпоставка за добро бизнес представяне.

Full list of
hotels for
ISK - SODEX

Book Now
How to get to ISK - SODEX
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

By car
By car:

45 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

25 минути при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

Similar trade shows