Your free enquiry
IRMA Hamburg

IRMA Hamburg

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Escales GmbH
Event website
Event website:
IRMA Hamburg
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на IRMA Hamburg за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между 20.06.2023 и 22.06.2023 в Messe Hamburg. Мястото на провеждане няма да разполага с цялостен план за безопасност срещу коронавируси, тъй като през април 2022 Германия отмени националните си ограничения за Ковид-19. Участниците ще бъдат помолени да следват насоки, като например да извършват дезинфекция на ръцете толкова често, колкото е необходимо. От участниците не се изисква да показват 3G входни документи при пристигането си в Германия. Въпреки това, ако пътуват от рискова зона, те ще бъдат поставени под карантина за 14 дни. Към момента правителството не счита нито една държава за такава зона.

Въведение

Германия има особено добре развита индустрия, свързана с рехабилитация, мобилност и грижи за старост. Не е изненадващо, че има специален панаир, който обслужва публиката, чийто живот напълно зависи от помощни средства, инвалидни колички и други специални превозни средства. IRMA Хамбург съществува като място за срещи на операторите в бранша, които обслужват нуждите на Северна Германия. Панаирът е скорошно издание за пейзажа на мобилността с първото издание, проведено през 2012 г. в Хамбург и оттогава непрекъснато се разраства. Посетителите ще открият обширно портфолио, насочено към всички възможни здравни нужди. Изложените категории продукти включват комунални превозни средства, микробуси, проходилки, помощни средства за достъп, електрически велосипеди, ръчни велосипеди, рампи, RV, скутери, въртящи се седалки, системи за товарене на инвалидни колички, болнични легла, електрически инвалидни колички и специализирани велосипеди. IRMA Хамбург се радва на голям успех, защото не само демонстрира качествени продукти, но и обучава аудиторията си за пълната широчина на наличните им възможности.

Логистиката

IRMA се колебае между два града в Северна Германия - Хамбург и Бремен. Това прави изданието IRMA Хамбург двугодишно събитие, което се провежда в Messe Hamburg в рамките на общо три дни. Escales-Verlag функционира като официален организатор и приветства широката общественост в края на май, за да проучи пълната ширина на продуктите за помощ и мобилност. Ниската цена на билет прави събитието популярно сред основната аудитория. Работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на третия ден, който завършва с час по-рано. Достъпността е ключов фактор и има много налични паркинги за посетители с ограничена подвижност, а Messe Hamburg се радва на отличен достъп до обществения транспорт. Освен многобройните автобусни линии, имате станции, свързващи се с градските S-Bahn и U-Bahn услуги, което ви дава много възможности за пътуване до работното място.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IRMA Hamburg популяризира здравословна комбинация от крайни потребители и професионални посетители, както ще разгледаме по-долу, и това допълнително подобрява позициите на изложителите на пазарите. Има реална възможност да разберат по-добре целевата си аудитория и да разширят списъка си с клиенти;
  • IRMA Хамбург се занимава с напредък в технологичния напредък в рехабилитацията, помощните средства и мобилността. Изложителите често дебютират най-новите модели оборудване и услуги, които често разполагат с модерни медицински технологии едва сега.
  • IRMA Hamburg насърчава взаимодействието с продуктите и изложителите ще могат не само да показват своите продукти статично, но и да ги изпробват. Изложбеният етаж е оборудван с паркурна зона с писти, предназначени за ръчни велосипеди, електрически инвалидни колички и скутери.

Аудитория и статистика

Както е характерно за регионалните събития, в IRMA Хамбург участват около 130 изложители, но те са не само германски компании, но идват от цял ​​свят. На свой ред публиката е достигнала голям мащаб - над 12 000 посетители на издание. По-голямата част от тези посетители идват от Северна Германия, като до 70% от анкетираните посетители посочват лични причини да присъстват. Това са крайните потребители, които идват да се консултират относно опциите и да правят покупки. В допълнение към възрастните и възрастните хора има и различия във възрастта при ученици и студенти. Що се отнася до професионалния капацитет, има доставчици на обществени услуги, стажанти, представители на болници, клиники, органи, медицински практики, училища, клубове, асоциации, платци и специализирани търговци на дребно. Това дава на изложителите солиден брой потоци от приходи, които да търсят и да придобият по-добро усещане за пазара.

Настаняване

Изборът на правилната резервация за хотел за IRMA Хамбург изисква време, енергия и ресурси, които не всеки може да спести. Trade Fair Trips ltd обработва логистичната част на вашето бизнес пътуване и ви предлага хотели на достъпни цени в близост до Messe Hamburg. Нашите клиенти искат стратегическо местоположение, поради което работим, за да ви разположим близо до изложбената площадка и да ви предоставим достъп до обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd обслужва компании на всяка цена, така че можете да откриете най-добрите цени за IRMA Хамбург за вашия конкретен бюджет. В допълнение към хотелските услуги имаме опит и в други области. Клиентите често разчитат на Trade Fair Trips ltd, за да резервират предварително съоръжения за срещи и да изградят своите изложбени щандове. Разберете какви услуги ви говорят и оставете нашия екип да се справи с подробностите. Достатъчна е само една телефонна консултация.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на IRMA Хамбург за 2022 се проведе между 05.05.2022 и 07.05.2022 като търговско изложение лице в лице, в което участваха над 130 изложители. Мястото на провеждане на събитието беше Messe Hamburg. При провеждането на събитието не бяха приложени строги мерки за превенция на Covid-19 поради това, че през април 2022 страната отмени свързаните с него ограничения.

Full list of
hotels for
IRMA Hamburg

Book Now
How to get to IRMA Hamburg
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

35 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By car
By car:

23 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

7 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By public transport
By public transport:

42 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

21 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

Similar trade shows