Most booked hotels
Your free enquiry
INTIRIO

INTIRIO

Gent, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Frequency
Frequency:
1 year

Intirio е единственото търговско изложение за обзавеждане, интериор, декорации и спално бельо в Бенелюкс (Белгия, Холандия, Люксембург) и Северна Франция. Стоките, излагани по време на събитието, се отличават с високо качество. Производители и дизайнери демонстрират всички новости в областта. Мястото е отлично за създаване на бизнес контакти и навлизане на пазара на стоки за дома, обзавеждане, интериор, декорации и спално бельо в Бенелюкс. 

Ако работите в някоя от посочените сфери, посетете го. Освен с полезни партньорства, ще се върнете обогатени с нови идеи за продукти и развитие на бизнеса си. 

Заемете се с подготовката на представянето си. Ние – фирма „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще уредим всички подробности около пътуването ви. Разполагаме с богата база данни от хотели в Гент. Резеривайте хотел или апартамент онлайн с нас – ще ви бъде по-изгодно, а и ще стане по-бързо. Освен хотели за Intirio ви предлагаме и организиране на трансфер от и до летището; наем на автомобил или информация и изготвяне на подходящи за целите ви маршрути с обществен транспорт; наем на зала за конференции или бизнес срещи. Услугите ни са безплатни за вас и платени за фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването си.

Full list of
hotels for
INTIRIO

How to get to INTIRIO

Similar trade shows