Your free enquiry
INTERPOMA

INTERPOMA

Bolzano, Italy
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Fiera Bolzano Spa
Event website
Event website:
INTERPOMA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

INTERPOMA 2024 ще се проведе на живо от 24-ти до 26-ти ноември 2024 във Fiera Bolzano. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията, в цяла Италия.

Въведение в събитието

INTERPOMA e събитие, посветено на ябълката, се провежда на всеки 2 години. Със своите 374 изложители през 2018 година събитието приветства над 16 000 посетители от над 60 държави. Тази година INTERPOMA ще бъде дори в още по-големи мащаби, предоставяйки ви много възможности, от които да се възползвате. Конгресът, озаглавен „Ябълката в света” е идеалният форум, където можете да получите информация за последните тенденции в областта. На това международно търговско изложение ще имате възможността да се срещнете с вътрешни хора от сектора, да сравните бележки и впечатления, както и да обмените идеи с тях. Това ще ви даде възможността да научите нещо ново за съхранението или маркетирането на вашия продукт. А като цяло ще ви помогне да произвеждате по-добра продукция.

Не пропускайте INTERPOMA, събитието, което ще издигне бизнеса ви на едно друго ниво. С помощта на нашите агенти вие ще имате на свое разположение голямо разнообразие от стаи. Ако търсите хотел, който да е близо до събитието и едновременно с това на конкурентни цени, възползвайте се от офертите за онлайн резервации, които предлага Трейд Феър Трипс ЕООД. Нашите отлични услуги са само на един клик разстояние от вас. Резервирайте с нас и ние ще се погрижим за вашето пътуване!

Full list of
hotels for
INTERPOMA

Book Now
How to get to INTERPOMA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

50 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

10 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

30 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

Similar trade shows