Most booked hotels
Your free enquiry
Interplastica

Interplastica

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Interplastica
Frequency
Frequency:
1 year

Interplastica & COVID

Interplastica 2023 е отменена. Messe Düsseldorf GmbH реши да отмени изданието поради преустановяване на дейността си в Руската федерация. Отмяната е настъпила поради редица усложнения. Преустановяването на дейността на организатора ще остане до промени в създалата се ситуация. Ако Interplastica 2023 бъде подновена като търговско изложение на живо, организаторите ще гарантират, че мястото на провеждане ще отговаря на всички стандарти за здраве и безопасност. Изложбените площи в панаирния комплекс "Експоцентър" в Москва ще следват строги мерки за защита от коронавируси, за да се осигури силен рестарт на сектора на пластмасите в Русия. Търговските панаири и изложенията са сред най-важните начини за осъществяване на бизнес от страна на компаниите и настоящата пандемия няма да промени това. 

Въведение

Interplastica дебютира за първи път през 1988 г. и в началото служи най-вече като място за срещи на активните играчи на руския пазар на пластмаси. Много скоро обаче се разшири и стана много привлекателен за чуждестранните производители и купувачи. Сега Interplastica създава идеалната среда за изложителите да проникнат в нови географски региони и да повишат своя международен профил. Друг много важен момент е, че международното търговско изложение представлява цялата верига за преработка на пластмасови и каучукови изделия. Ще откриете основни материали, полуфабрикати, машини за производство на пластмаса, преработващи машини, готови продукти, аксесоари, логистика и технологии за съхранение.

Логистиката

Interplastica се доставя на руския пазар от Messe Düsseldorf GmbH с координирани усилия от Messe Düsseldorf Moskau. Международният панаир на пластмаси работи извън EXPOCENTRE в Москва, Русия и е отворен само за професионални посетители. Изданията обикновено се провеждат към края на януари и се изпълняват заедно с upakovka, която е член на междупакетния алианс. Interplastica се провежда ежегодно и продължава общо четири дни. Работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни. Времето за затваряне на четвъртия ден е 16:00 следобед. Сега да поговорим за логистиката. EXPOCENTRE се намира в един от най-оживените райони в Москва, така че можете да разчитате на стабилна система за обществен транспорт. Несъмнено най-лесният начин за придвижване е да се возите в московското метро и ще откриете, че до изложбените площадки има много станции.

Какво казват хората?

„Първото участие на Ekin Machinery в interplastica беше успешно. Генерираните от нас потенциални клиенти ни потвърждават, че нашите машини за леене под налягане са много подходящи за руския пазар на пластмаси. Посетителите на нашия щанд идваха предимно от Русия, но също и от съседните страни “- Латифе Карабулут, мениджър по международната търговия, Ekin Makina Plastik San Тик. ООД Sti. Турция;

„Interplastica в момента е най-големият търговски панаир на пазара в ОНД и подходяща платформа за Arburg. Ние сме представени тук вече 20 години и също така проведохме много добри разговори както със съществуващи, така и с потенциални клиенти през 2020 г. Посетителите на нашия изложбен щанд бяха приветствани от цяла Русия и съседните страни като Беларус, Украйна, Узбекистан, Казахстан и Армения & ndash; включително ключови лица, вземащи решения “, - Стефан Долер, директор на отдела продажби в Европа, ARBURG GmbH + Co KG

"Щастливи сме, че също така използвахме възможността да участваме в interplastica тази година. Програмата на конференцията, въртяща се около устойчивостта, стана приятна изненада & ndash; имаше много интересни точки от дневния ред и дискусии", - Александър Кулик, директор продажби за Велика Русия, Dow Опаковка и специални пластмаси;

Аудитория и статистика

Изложението е подкрепено от много държавни органи, включително правителството на град Москва и Министерството на промишлеността и енергетиката на Руската федерация. Как репутацията на шоуто се превръща в цифри? Последното издание регистрира около 676 международни изложители, докато публиката почти удари 25 000 търговски посетители. Това е съотношение, което работи изцяло в полза на изложителите, когато става въпрос за целенасочен пешеходен трафик. Изложителите силно представиха Русия, Италия, Германия и Китай. Тъй като пластмасите и каучуците са толкова широко използвани във всеки вид индустрия, публиката е разнообразна. Имате професионалисти от автомобилостроенето, космическата, прецизната техника, медицинските технологии и селското стопанство. Посетителите постоянно съобщават за голямо удовлетворение от Interplastica при постигането на тяхната цел, независимо дали става въпрос за проучване на продукти или покупки.

Настаняване

Доверете се на Trade Fair Trips ltd, за да осигурите вашата резервация на хотел за Interplastica преди време. Ние имаме голям опит, когато става въпрос за хотелско настаняване за търговски изложения и познаваме всички най-добри хотели в Москва. Искате ли да спестите пари с бюджетно настаняване? Или предпочитате настаняване от висок клас? Ние ви помагаме да откриете най-добрите хотелски цени в Москва, подходящи за вашия бюджет. Знаем, че клиентите ни търсят ефективност преди всичко и сме се ангажирали да резервираме хотели в близост до Панаирния център Expocentre Москва. Насладете се на достъп до обществения транспорт и удобно местоположение до изложбените площи. Освен това, Trade Fair Trips ltd по всички въпроси, свързани с вашето бизнес пътуване. Клиентите разчитат на нас да направим резервации за съоръжения за срещи преди време. Можете също така да наемете екип, който да изгради вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
Interplastica

Book Now
How to get to Interplastica

Similar trade shows