Your free enquiry
INTERPHEX Japan

INTERPHEX Japan

Tokyo ,Japan
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
INTERPHEX Japan
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на INTERPHEX за 2023 ще се проведе като изложение на живо между датите 05.07.2023 и 07.07.2023. Мястото на провеждане на изложението ще бъде Tokyo Big Sight. В изложбения център ще бъдат приложени строги мерки за превенция на COVID-19. Сред мерките за безопасност, които ще бъдат въведени, ще бъдат социална дистанция и 3G политика за влизане. Преди да  достъпят изложението, участниците трябва да представят отрицателни резултати от тестове или доказателство за възстановяване. Освен това посетителите могат да покажат своите сертификати за имунизация. Те трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. Участниците трябва да имат предвид, че в Япония са въведени ограничения за пътуване, които варират в зависимост от държавата на пристигане или транзитно преминаване. Ограниченията включват изискване участниците да се подложат на тестове при пристигане или да бъдат поставени под карантина за 3 до 7 дни. Алтернативно може да се наложи да извършат комбинация от тези действия, като например карантина за 3 дни и последващо изследване.

Представяне на събитието

INTERPHEX Japan е водещо международно изложение на фармацевтичната промишленост. То е предназначено само за специалисти и обхваща целия процес на производство на лекарства и лекарствени средства. Засегнати са и теми като контрол на качеството, покупки и услуги, информационни технологии. Множеството иновативни технологии и продукти, създадени в Япония, които могат да се видят, го превръщат в място с ключово значение за всеки, който иска да знае всичко най-ново, случващо се в бранша. Изложителите – тази година над 1 000 – правят специални демонстрации и отговарят на въпроси. Събитието е една от най-добрите бизнес платформи, която улеснява създаването на нови партньорства и сключването на сделки.

Професионалната помощ в организацията на бизнес пътуване до Япония ще ви спести много време и нерви и ще ви помогне да се настаните по-изгодно в един от най-скъпите градове в света. Работим с множество хотели в Токио. Лесно ще ви предложим най-изгодните и подходящи хотели за INTERPHEX Japan. Поверете ни организацията на летищния трансфер. Със сигурност ще имате нужда и от предварителна информация за обществения транспорт. Можем да направим и маршрути за придвижване според програмата ви. Хотелски резервации и отлични условия за ползотворен и спокоен престой – това ви предлагаме ние, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
INTERPHEX Japan

Book Now
How to get to INTERPHEX Japan

Similar trade shows