MOONOVA

MOONOVA

Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Организатор:
Internet World – Die E-Commerce Messe
Честота:
1 year
Уебсайт:
MOONOVA

Водещо международно изложение за интернет-технологии в Мюнхен

Актуализация за събитието

MOONOVA 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 14.03.2023 и 15.03.2023. Събитието ще се проведе в Munich Hoch5 в Мюнхен. Поради това, че през април 2022 правителството отмени съответните разпоредби на национално ниво, мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. От участниците няма да се изисква да показват 3G входни документи при пристигане поради ограниченията за пътуване в страната. Ако обаче пристигнат от зона с рисков вариант на вируса, те ще трябва да се подложат на карантина в продължение на 14 дни. Понастоящем няма държави с такъв статут.

Представяне на събитието

MOONOVA е международен търговски панаир за комуникационни технологии и информационни технологии с В2В насоченост. Изложителите – над 350 за тази година – са специалисти в сферите софтуер и технологии, плащания и логистика, ползваемост, онлайн маркетинг, социални мрежи и мобилни комуникации. Панаирът е разделен на зони, всяка една фокусирана върху различна област. Така посетителите не губят време и по-лесно намират тези фирми и партньори, които са им необходими. Съпътстващата програма – презентации, лекции, дискусии по важни за различните сфери теми също привличат множество посетители и създават предпоставки за нови полезни контакти.

Оставете на нас търсенето на хотели в Мюнхен и грижата за настаняването ви. Ще ви предложим най-удобните хотели за MOONOVA. Ще имаме грижата за транспортирането ви от летището до мястото, на което сте отседнали и обратно, както и за лесното ви придвижване из града. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви информираме за подходящите за целите ви линии на обществения транспорт. Бързо и лесно търсене онлайн на хотели, организиране на престоя ви, осигуряване на конферентна зала или на уникален щанд за панаира – разчитайте на нас, „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до MOONOVA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.