Your free enquiry
Internationale Holzmesse

Internationale Holzmesse

Klagenfurt am Wörthersee, Austria
Индустрия
Индустрия:
Wood Working Industries
Organizer
Organizer:
Klagenfurter Messe
Event website
Event website:
Internationale Holzmesse
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Internationale Holzmesse за 2024. ще се проведе между 28.08.2024 и 31.08.2024. Мястото на провеждане за събитието на живо ще бъде Klagenfurter Messe Betriebsgesellschaft mbH. Понастоящем мястото не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане. Въпреки това, участниците трябва да имат предвид, че в зависимост от най-новото развитие на пандемията организаторите могат да решат да приложат такива предпазни мерки на по-късен етап. Понастоящем страната не разполага с ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Internationale Holzmesse е международно изложение, търговско, за лесовъдство и дървообработване. Като теми, то обхваща целия процес – от отглеждането на дървета до обработването на дървесината. Изложителите представят оборудване, машини и аксесоари за дървообработка; предлагат услуги за транспортиране на дървения материал. Провеждат се множество дискусии за отглеждане на дървета, добив на енергия от алтернативни източници. Изложението привлича множество посетители от Югоизточна Европа и е една от най-важните платформи за износ на дървен материал. 

Поверете търсенето на хотели в Клагенфурт, както и организацията на цялото си пътуване, на нас. Предлагаме ви настаняване в подходящите хотели за Internationale Holzmesse. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме трансфера ви от и до летището и ще ви осигурим удобен начин за придвижване. По ваше желание можем да ви наемем автомобил и/или да ви дадем информация за обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим подходящата. 

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

2022

Изданието на Internationale Holzmesse за 2022 се проведе като събитие на живо между 31-ви август 2022 и 3-ти септември 2022. То се проведе в Klagenfurter Messe Betriebsgesellschaft mbH. Поради отмяната на съответните вътрешни ограничения мястото на провеждане не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Събитието привлече 22 000 участници, 85,8% от които имаха водеща роля при вземането на решения, и 500 изложители от 21 държави.

Full list of
hotels for
Internationale Holzmesse

Book Now
How to get to Internationale Holzmesse
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Klagenfurt Airport (Летище Клагенфурт)

7 минути при пътуване от Klagenfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Клагенфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Klagenfurt Airport (Летище Клагенфурт)

2 минути при пътуване от Klagenfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Клагенфурт)

By public transport
By public transport:

21 минути при пътуване от Klagenfurt Airport (Летище Клагенфурт)

4 минути при пътуване от Klagenfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Клагенфурт)

Similar trade shows