Your free enquiry
Internationale Holzmesse

Internationale Holzmesse

Klagenfurt am Wörthersee ,Austria
Индустрия
Индустрия:
Дървообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Klagenfurter Messe
Event website
Event website :
Internationale Holzmesse
Frequency
Frequency:
1 year

Internationale Holzmesse е международно изложение, търговско, за лесовъдство и дървообработване. Като теми, то обхваща целия процес – от отглеждането на дървета до обработването на дървесината. Изложителите представят оборудване, машини и аксесоари за дървообработка; предлагат услуги за транспортиране на дървения материал. Провеждат се множество дискусии за отглеждане на дървета, добив на енергия от алтернативни източници. Изложението привлича множество посетители от Югоизточна Европа и е една от най-важните платформи за износ на дървен материал. 

Поверете търсенето на хотели в Клагенфурт, както и организацията на цялото си пътуване, на нас. Предлагаме ви настаняване в подходящите хотели за Internationale Holzmesse. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме трансфера ви от и до летището и ще ви осигурим удобен начин за придвижване. По ваше желание можем да ви наемем автомобил и/или да ви дадем информация за обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим подходящата. 

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
Internationale Holzmesse

Book Now
How to get to Internationale Holzmesse

Similar trade shows