Internationale Holzmesse
Internationale Holzmesse

Internationale Holzmesse

New Dates
31 авг 2022 - 3 сеп 2022
Austria , Klagenfurt am Wörthersee

General Information

Organizer

Klagenfurter Messe

Frequency

1 year

Internationale Holzmesse Map

Past Editions

14 - 17 Oct Internationale Holzmesse 2020

Internationale Holzmesse е международно изложение, търговско, за лесовъдство и дървообработване. Като теми, то обхваща целия процес – от отглеждането на дървета до обработването на дървесината. Изложителите представят оборудване, машини и аксесоари за дървообработка; предлагат услуги за транспортиране на дървения материал. Провеждат се множество дискусии за отглеждане на дървета, добив на енергия от алтернативни източници. Изложението привлича множество посетители от Югоизточна Европа и е една от най-важните платформи за износ на дървен материал. 

Поверете търсенето на хотели в Клагенфурт, както и организацията на цялото си пътуване, на нас. Предлагаме ви настаняване в подходящите хотели за Internationale Holzmesse. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме трансфера ви от и до летището и ще ви осигурим удобен начин за придвижване. По ваше желание можем да ви наемем автомобил и/или да ви дадем информация за обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим подходящата. 

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА