Your free enquiry
Interlakokraska

Interlakokraska

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Покрития, Бои, Добавъчни материали, Лепила
Organizer
Organizer :
Expocentre
Event website
Event website :
Interlakokraska
Frequency
Frequency:
1 year

Interlakokraska и Ковид-19

27-ото издание на Interlakokraska ще се проведе като изложение лице в лице между 28.02.2023 и 03.03.2023 г. Домакин на търговското изложение ще бъде московският Експоцентър. Във връзка с настоящата пандемия в конферентния център ще бъдат приложени най-новите действащи защитни мерки срещу Ковид-19. Те ще включват задължително носене на маски в зони като изложбените зали, както и правилото за социална дистанция. Посетителите на изложението ще бъдат подлагани на задължителна проверка на телесната температура преди влизане. Поради наложените ограничения за пътуване, пътуващите до Русия трябва да предоставят документи като отрицателни резултати от тестове, преди да се качат на самолета. 

Въведение

Международно изложение Interlakokraska представя продукти и иновации в сферата на производство на бои и лакове. На него производителите представят цялата гама от бои и лакове: масло, акрил, водни и алкидни бои, материали за прахово боядисване, лепила и специални покрития. Силно е присъствието на производители на суровини: пигменти, добавки, разтворители, смоли, стабилизатори, пълнителни. Представят се новостите свързани с оборудването за полагане на боите, предварителна обработка на повърхностите, лабораторно обоурдване. Изложението се провежда всяка година в Москва, Русия и оказва голямо влияние върху руския пазар. Затова, ако искате да разширявате пазара си към Русия, присъствието ви на Interlakokraska е напълно задължително.

Ще ви помогнем да организирате пътуването си. Разполагаме с отлична база данни с хотели в Москва. Ще ви препоръчаме най-добрите хотели за Interlakokraska. „Трейд Феър Трипс” ЕООД не се занимава само с хотелски резервации. Ние можем да поемем изцяло грижата за вашето отлично представяне. Ще организираме всичко – летищния трансфер и придвижването ви из града. Ако сте само посетител, можем да ви намерим подходяща зала за презентации и преговори. Услугите ни са безплатни за вас. Не губете време, потърсете ни.

Предишни издания

Издание от 2022 г.

Interlakokraska 2022 се проведе като търговско изложение на живо със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 между датите 01.03.2022 и 04.03.2022. Избраният конгресен център беше Експоцентърът в Москва, като сред въведените мерки за безопасност беше и социалното дистанциране. Участваха 136 компании с нетна изложбена площ от над 12 000 м2.

Full list of
hotels for
Interlakokraska

Book Now
How to get to Interlakokraska

Similar trade shows