Your free enquiry
Interior Lifestyle Tokyo

Interior Lifestyle Tokyo

Tokyo, Japan
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Interior Lifestyle Tokyo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Interior Lifestyle Tokyo 2023 ще се проведе между 14-ти юни 2023 и 16-ти юни 2023. Поради факта, че събитието ще се състои на живо, организаторите увериха, че в Tokyo Big Sight ще бъде приложен обширен план за превенция на COVID-19. Мерките ще включват социално дистанциране (междуличностното разстояние между участниците трябва да бъде 2 метра) и задължителни маски за лице (маските от нетъкан текстил трябва да се носят през цялото време). Поради ограниченията за пътуване в страната, при пристигането си участниците ще трябва да представят документи, като например доказателство за възстановяване.

Представяне на събитието

Международно изложение Interior Lifestyle Tokyo е едно от най-добрите за интериорен дизайн в световен мащаб. Обзавеждане и концепции за интериора – интериорни дизайнери, производители на мебели, домашен текстил и стоки за дома, представят своите услуги и продукти. Очаква се тази година изложителите да са около 820, а участниците в събитието – общо около 27 600. Платформата привлича търговци на едро, на дребно, вносители и производители. 

Оставате на нас организацията на вашето пътуване. Опитът ни ще ви бъде полезен. Ще ви спестим време и средства, и ще ви настаним комфортно. Разполагаме с голяма база от хотели, бързо ще ви предложим най-добрите хотели за Interior Lifestyle Tokyo. Освен за вашите хотелски резервации ще се погрижим за трансфера от и до летището; ще ви направим предварителни маршрути за лесно придвижване с обществения транспорт или ще ви осигурим кола под наем. Екипът ни ще се ангажира с намирането на конферентна зала, както и с проектирането и изграждането на щанда ви. С наша помощ ще получите отлични условия за максимално добро бизнес представяне по време на престоя си в Токио. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

Interior Lifestyle Tokyo 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице. То се състоя в Tokyo Big Sight от 1-ви до 3-ти юни 2022. На мястото на събитието бяха приложени строги процедури за безопасност срещу КОВИД-19, включително проверки на температурата преди влизане, за да се гарантира безопасността на участниците. Изданието привлече общо 16 542 участници и 515 изложители.

Full list of
hotels for
Interior Lifestyle Tokyo

Book Now
How to get to Interior Lifestyle Tokyo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

Не е препоръчително при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

10 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

20 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

Similar trade shows