Your free enquiry
Interaspa

Interaspa

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Asparagus Handels- und Vertriebs GmbH
Event website
Event website:
Interaspa
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Interaspa за 2023 ще се проведе като събитие на живо във фермата Eickhorst в отсъствие на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения в страната, както и на забраните за пътуване поради подобряващата се пандемична ситуация. Организаторите са определили датите за провеждане на събитието за периода от 06.09.2023 до 07.09.2023.

Представяне на събитието

Interaspa е международен търговски панаир, който се провежда в Германия. В него участват производители на аспержи и зеленчуци от Германия и други европейски страни. Участниците и посетителите получават актуална информация за развитието на селското стопанство в региона на Хановер, информират се за нови торове, семена, продукти и технологии, които им помагат да повишат добива и да подобрят качеството на замразените зеленчуци. По време на панаира се засягат и теми като реклама и опаковъчни материали, дизайн на магазин за зеленчуци и земеделска продукция, логистика и директен маркетинг.

Посетете панаира, за да установите контакти с ваши колеги в чужбина, да създадете нови партньорства и да разширите бизнеса си. Ние ще ви помогнем. Фирмата ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД е създадена с цел да организира и планира бизнес пътувания – самостоятелни или на групи. Имаме богат опит и нашите услуги са безплатни за вас. Ние правим не само хотелски резервации, но и организираме всички, свързано с вашето комфортно настаняване и успешно представяне по време на панаира. Имаме богата база данни с хотели. Лесно ще изберем този от всички хотели за Interaspa, който отговаря на вашите изисквания и бюджет.

Минали издания

Издание от 2021

Interspa 2021 се проведе като изложение лице в лице между 1.09.2021 и 2.09.2021. То се отличаваше със строги мерки за превенция по COVID-19, като например присъстващите да представят здравни сертификати. На него присъстваха общо 223 изложители и 2000 посетители. Представени бяха следните държави: Германия, Швейцария, Нидерландия, Полша, Австрия, Норвегия, Швеция и Австрия.

Full list of
hotels for
Interaspa

Book Now
How to get to Interaspa
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows