Your free enquiry
INTEGRA

INTEGRA

Wels, Austria
Индустрия
Индустрия:
Healthcare, Pharmacy, Laboratory Technologies
Organizer
Organizer:
Assista Soziale Dienste GmbH
Event website
Event website:
INTEGRA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на INTEGRA за 2024 ще се проведе между 17.04.2024 и 19.04.2024 в Messe Wels в Австрия. На мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу КОВИД-19 поради това, че страната отменя свързаните с него национални ограничения в резултат на подобрената епидемиологична ситуация. По същия начин към момента в страната няма ограничения за пътуване. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни мерки, като например често да извършват хигиена на ръцете.

Представяне на събитието

Integra е международно изложение за лечение и грижи. Насочено е към подобряване качеството на живот на хора с увреждания. Представят се всички нововъведения и подобрения в рехабилитационните съоръжения и техника, както и иновациите, свързани с терапия, придвижване, обслужване, хранене и хигиена на хората с увреждания. Към събитието има съпътстваща програма, която включва множество информативни лекции и практически семинари. Те се водят от професионалисти в областта и някои от тях са подходящи за медицински лица и рехабилитатори, а други са в помощ на семействата на хора с увреждания. В последното издание на изложението са участвали 240 изложители от 200 страни и 8 900 посетители.

Оставете на нас грижата за вашето пътуване. Ще ви предложим настаняване в подходящите за изложението хотели за Integra. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем и/или информация за обществения транспорт, конферентна зала. С нас не губите време да търсите хотели във Велс, пътувате удобно и изгодно и можете спокойно да се съсредоточите върху бизнес представянето си. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

INTEGRA 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Wels от 08.06.2022 до 10.06.2022. Поради това, че през април 2022 г. правителството смекчи националните ограничения за Covid-19 в Германия, събитието се състоя в отсъствието на защитни мерки срещу коронавируси. Събитието привлече 9 000 участници и 220 изложители.

Full list of
hotels for
INTEGRA

Book Now
How to get to INTEGRA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

26 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

7 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

20 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

Similar trade shows