Your free enquiry
INNATEX

INNATEX

Hofheim am Taunus, Germany
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
MUVEO GmbH
Event website
Event website:
INNATEX
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за INNATEX 2023

INNATEX ще се проведе като търговско изложение тип "лице в лице" от 29.07.2023 до 31.07.2023. Физическото издание ще се проведе в Хофхайм, Германия, в Messecenter Rhein-Main. В конгресния център няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19 инфекции. Това се дължи на премахването на националните ограничения и забраните за пътуване от страна на Германия. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация. 

Въведение в INNATEX

Innatex е международен търговски панаир – едно от най-важните събития в сферата на текстилната промишленост. Изложителите представят платове, дрехи, домашен текстил, бельо. Демонстрират се иновациите в производството на платове, показват се нови, високотехнологични материи и техните предимства. Панаирът е едно от най-добрите места за достъп до потенциални клиенти и сключване на нови сделки. Не го пропускайте.

Планирайте посещението си, ние ще организираме самото ви пътуване. Разполагаме с информация за всички хотели в Хофхайм ам Таунус и лесно ще ви предложим най-подходящите хотели за Innatex. Освен да ви спестим време, като поемем грижата за всички онлайн хотелски резервации, ви гарантираме удобно и изгодно настаняване. Ако желаете, можем да ви осигурим кола под наем или да ви дадем информация за необходимите ви маршрути и обществения транспорт в града. В случай, че ви е необходима конферентна зала или място за бизнес срещи и преговори, ние ще ви предложим най-добрия вариант. Ако участвате в изложението, можем да проектираме и реализираме за вас уникален щанд. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е специализиран в организацията на индивидуални и групови пътувания и за вас услугите му са безплатни.

Предишни издания на INNATEX

INNATEX 2022

Зимното издание на INNATEX през 2022 г. се проведе като търговско изложение на живо между 25.02.2022 и 27.02.2022. То включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително необходимостта участниците да поддържат социална дистанция от 2 метра. Събитието се проведе в Messecenter Rhein-Main в Хофхайм и в него участваха повече от 150 компании-изложители.   

INNATEX 2023

51-ото издание на INNATEX се проведе в присъствен формат от 21.01.2023 до 23.01.2023 и привлече 1523 участници. Поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане не разполагаше със защита срещу коронавируси.

Full list of
hotels for
INNATEX

Book Now
How to get to INNATEX
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

25 минути при пътуване от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт) 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

50 минути при пътуване от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows