Your free enquiry
INNATEX

INNATEX

Hofheim am Taunus ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
MUVEO GmbH
Event website
Event website :
INNATEX
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за INNATEX 2022 Summer 

INNATEX ще се проведе като търговско изложение тип "лице в лице" от 29.07.2022 г. до 31.07.2022 г. Физическото издание ще се проведе в Хофхайм, Германия, в Messecenter Rhein-Main. В конгресния център ще бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19 инфекции. 3G Политиката за влизане ще бъде една от предпазните мерки, които ще бъдат приложени. Преди да влязат в изложебеното пространство на събитието, участниците ще бъдат помолени да покажат 3G документи за допускане, като например отрицателни резултати от тестове. Поради ограниченията за пътуване те трябва да представят такива документи и при влизане в Германия.

Въведение в INNATEX

Innatex е международен търговски панаир – едно от най-важните събития в сферата на текстилната промишленост. Изложителите представят платове, дрехи, домашен текстил, бельо. Демонстрират се иновациите в производството на платове, показват се нови, високотехнологични материи и техните предимства. Панаирът е едно от най-добрите места за достъп до потенциални клиенти и сключване на нови сделки. Не го пропускайте.

Планирайте посещението си, ние ще организираме самото ви пътуване. Разполагаме с информация за всички хотели в Хофхайм ам Таунус и лесно ще ви предложим най-подходящите хотели за Innatex. Освен да ви спестим време, като поемем грижата за всички онлайн хотелски резервации, ви гарантираме удобно и изгодно настаняване. Ако желаете, можем да ви осигурим кола под наем или да ви дадем информация за необходимите ви маршрути и обществения транспорт в града. В случай, че ви е необходима конферентна зала или място за бизнес срещи и преговори, ние ще ви предложим най-добрия вариант. Ако участвате в изложението, можем да проектираме и реализираме за вас уникален щанд. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е специализиран в организацията на индивидуални и групови пътувания и за вас услугите му са безплатни.

Предишни издания на INNATEX

Зимна издание за 2022 г.

Зимното издание на INNATEX през 2022 г. се проведе като търговско изложение на живо между 25.02.2022 г. и 27.02.2022. То включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително необходимостта участниците да поддържат социална дистанция от 2 метра. Събитието се проведе в Messecenter Rhein-Main в Хофхайм и в него участваха повече от 150 компании-изложители.   

Full list of
hotels for
INNATEX

Book Now
How to get to INNATEX

Similar trade shows