INFRARAIL
INFRARAIL

INFRARAIL

New Dates
7 сеп 2021 - 9 сеп 2021
UK , London

General Information

Organizer

Mack Brooks Exhibitions Ltd

Event website

INFRARAIL

Frequency

2 years

INFRARAIL Map

Past Editions

1 - 3 May INFRARAIL 2018

Ако вашата дейност е в областта на железопътната инфраструктура и искате да разширите влиянието си на международно ниво, тогава посетете събитието INFRARAIL, което ще се състои в Лондон, Великобритания, през април. Международното изложение е поканило най-престижните организации, експерти и компании за трите дни с начало 12 април и край 14 април. Разгледайте най-добрите хотелски оферти за INFRARAIL, предоставени от Трейд Феър Трипс ЕООД, и си спестете търсенето в последния момент на хотелски стаи на достъпни цени.

Трейд Феър Трипс ЕООД прави планирането на едно бизнес пътуване лесна задача, тъй като ние работим с безброй заведения за настаняване в Лондон и гарантирано ще ви представим най-добрите цени за свободни хотелски стаи в рамките на един единствен ден. Вие ни казвате размера на вашия бюджет и къде точно в града искате да отседнете. Ние ви представяме резервации в хотели, които позволяват лесно и бързо придвижване, за да бъдете винаги навреме за участието си в събитието INFRARAIL, което подготвя богата и широкообхватна програма, демонстрираща отличните постижения на над 200 водещи и нови компании в над 150 продуктови групи.

Изградете репутацията на вашия бизнес в едно от най-значителните събития за железопътната индустрия с малко помощ от Трейд Феър Трипс ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА