INDUSTRIAL BUILDING

INDUSTRIAL BUILDING

Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Организатор:
Messe Essen GmbH
Честота:
2 years
Уебсайт:
INDUSTRIAL BUILDING

INDUSTRIAL BUILDING е международно изложение за архитектура и строителство. То е едно от най-важните за бранша в Европа. Привлича изложители, предлагащи продукти и услуги от всички области на строителството и дава общ поглед върху тенденциите в строителството и архитектурата. В събитието участват експерти в сферите на архитектурата и инженерството, жилищното и промишлено строителство. Дискусии, демонстрации, презентации – изложението дава възможност да се запознаете не само с най-новите продукти, услуги и тенденции, а и да създадете професионални контакти и партньорства.

INDUSTRIAL BUILDING се провежда в Есен, Германия и се организира се на всеки две години. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в намирането онлайн на хотели за международни изложения и в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Не губете време да търсите хотели в Есен. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за INDUSTRIAL BUILDING и ще направим резервации за избрания от вас. Ще се погрижим и за всичко останало: летищен трансфер, кола под наем, конферентна зала, информация за градския транспорт. Нашите услуги са безплатни за вас. Доверете ни се и си осигурете спокойно пътуване и повече време за подготовка на вашето бизнес представяне. Обадете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до INDUSTRIAL BUILDING Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.