Your free enquiry
IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

Tülln, Austria
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer:
Messe Tulln GmbH
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

IGM 2023 ще се проведе като изложение на живо между датите 31.08.2023 и 04.09.2023. Мястото за провеждане на събитието ще бъде Messe Tulln. Обектът няма да прилага строги превантивни мерки свързани с Ковид-19, като например 3G политиката за влизане, поради премахването на свързаните с пандемията национални правила. Германия понастоящем няма ограничения за пътуване. 

Представяне на събитието

IGM – Internationale Gartenbaumesse Tulln е международно изложение за градинарство, овощарство и озеленяване. Разделено е на следните категории: цветя (над 200 000 вида растения), включително и разсад; градински инструменти и консумативи; оборудване за разсадници; озеленители; плувни басейни за градината; градинска техника. Събитието е с невероятна атмосфера и привлича специалисти не само от Австрия и Германия, но и от цяла Европа. Съпътстващите го презентации и възможности за консултация със специалисти, го правят още по-примамливо за посещение. Изложението е подходящо за създаване на нови партньорства.

Поверете на нас организацията на вашето пътуване. От всички хотели, ще ви насочим към най-подходящите хотели за IGM – Internationale Gartenbaumesse Tulln. Наш служител ще се погрижи за вашите хотелски резервации, придвижването ви от и до летището, както и из града. Ако участвате в изложението и ви е необходима допълнителна зала за презентации, ние ще ви осигурим. Ако имате нужда от още нещо, за да бъде пътуването ви максимално ползотворно, на разположение сме. Нашата цел е да ви осигурим комфортно и изгодно пътуване и добри условия за представяне по времена изложението. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2021 издание

IGM 2021 се състоя като изложение лице в лице в Messe Tulln между 2-ри септември  и 6-ти септември 2021. То включваше строги превантивни мерки срещу Ковид-19, като това участниците да представят сертификати свързани със здравния им статут. Приблизително 450 изложители посетиха изложението.

 

Full list of
hotels for
IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

Book Now
How to get to IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

Similar trade shows