Your free enquiry
LIFESTYLE Week

LIFESTYLE Week

Chiba ,Japan
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
LIFESTYLE Week
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Lifestyle Week 2023

Lifestyle Week 2023 ще се проведе като изложение на живо между датите 05.04.2023 и 07.04.2023. Събитието ще се проведе в Токио, Япония, в Tokyo Big Sight. Мястото на провеждане на събитието ще разполага с най-новите предпазни мерки срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Сред въведените мерки ще бъде задължителното носене на хирургически маски, както и задължителен протокол за социална дистанция. При пристигането си участниците ще трябва да представят 3G документи за допускане поради ограниченията за пътуване в Япония.

Въведение в Lifestyle Week

За да получите шанс да придвижите цветарския си бизнес към Япония и да научите повече за тенденциите в областта на цветята там, запишете се за участие в изложението IFEX, което се провежда в Чиба, Япония. Този международен панаир се радва на изключително широк мащаб и обхват от около 12 000 вносители и търговци на едро, очаквани на тазгодишното издание на изложението. Броят на професионалните посетители се очаква да надвиши 55 000, което означава, че трябва да организирате своето настаняване колкото може по-рано. Трейд Феър Трипс ЕООД прави лесно намирането на конкурентни цени за всеки бюджет!

Изложението IFEX представя обширен поглед върху цялата снабдителна верига. Да, там ще видите много растения и цветя на показ, но също така и голямо разнообразие от изкуствени цветя, тави, субстрати и автоматични машини за засаждане. Ще имате възможност да обмените опит и техники с колеги. Изложението за цветя и начин на живот ще ви представи също и концепцията за подаръци с цветя, които набират все по-голяма популярност в Япония. По тази причина ви трябват хотелски оферти за IFEX, които не струват твърде много и ви позиционират на кратко разстояние от събитието! По този начин ще имате възможността да спечелите повече от посещението си чрез разнообразни професионални контакти!

Трейд Феър Трипс ЕООС превръща всяко бизнес пътуване в лесно, забавно и неизискващо никакви усилия от ваша страна!

Full list of
hotels for
LIFESTYLE Week

Book Now
How to get to LIFESTYLE Week

Similar trade shows