Your free enquiry
IFBA

IFBA

Kassel, Germany
Индустрия
Индустрия:
Logistics & Transportation Engineering, Handling Operations, Storage
Organizer
Organizer:
VBA Service GmbH
Event website
Event website:
IFBA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на IFBA за 2023 ще бъде организирано като живо събитие на Messe Kassel. Изданието ще се състои между 15.06.2023 и 17.06.2023. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват препоръките за предпазване от Ковид-19, като например да поддържат социална дистанция и да избягват физически форми на създаване на контакти, като например ръкостискане. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигане в страната от тях няма да се изисква да представят 3G документи за влизане. Въпреки това, ако пътуват от рискова вирусна зона, ще трябва да се подложат на карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Представяне на събитието

IFBA е международен търговски панаир за товарни автомобили и товароподемни машини. Изложители са производителите на товарни автомобили и товароподемна теника и аксесоари за тях, експерти по сигурността, специални технически продукти. Към тях обикновено се присъединяват застрахователи, фирми за коли под наем, организации за аварии и безопасност, автомобилни клубове. Представят се интересни нови разработки и продукти, а семинарите и дискусиите са съществена част от събитието. Панаирът е особено подходящ за създаване на нови професионални контакти и партньорства и за сключване на изгодни сделки.

Резервирайте хотел онлайн за посещението си на панаира с наша помощ. Ние ще ви спестим време и вместо да се лутате и да търсите хотели в Касел, ще ви насочим към удобните и изгодни хотели за IFBA. Вашият личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване ще организира летищния трансфер, транспорт за придвижването ви из града. Ще наеме за вас конферентна зала и ще осигури проектирането и изграждането на щанда ви, ако сте изложител. Услугите ни са безплатни за вас. С наша помощ ще имате по-добро бизнес представяне и по-ползотворно пътуване. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
IFBA

Book Now
How to get to IFBA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Kassel Airport (Летище Касел)

50 минути при пътуване от Kassel Hauptbahnhof (Централна гара Касел)

 

By car
By car:

28 минути при пътуване от Kassel Airport (Летище Касел)

10 минути при пътуване от Kassel Hauptbahnhof (Централна гара Касел)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Kassel Airport (Летище Касел)

45 минути при пътуване от Kassel Hauptbahnhof (Централна гара Касел)

 

Similar trade shows