IAAPA Attractions Expo 2023

IAAPA Attractions Expo 2023

Деца, играчки, игри
Orlando, USA
14-17 Nov 2023
Организатор:
International Association of Amusement Parks and Attractions
Място на провеждане:
Orange County Convention Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
IAAPA Attractions Expo

Знаково събитие за световната индустрия за атракции

"Ако искате да посетите най-всеобхватното международно изложение, посветено на решенията, иновациите и тенденциите в сектора на атракциите и забавленията, непременно посетете IAAPA Attractions Expo , провеждащо се в Орландо, САЩ! Над 30 000 търговски посетители ще изпълнят залите на изложението. Там ще можете да видите много презентации и демонстрации на продукти и услуги, наред с една истински всеобхватна образователна програма. IAAPA Attractions Expo е без конкуренция, когато говорим за задълбочеността на предлаганата по време на събитието информация по отношение на този сектор. Нека хвърлим поглед върху цифрите. Над 1000 компании ще изложат на показ най-добрите си продукти в над 125 категории, включително, но не само: увеселителни и тематични паркове, исторически атракции, музеи, научни центрове, обществени и водни паркове, зоологически градини.

IAAPA Attractions Expo 2023

Изложението IAAPA Attractions Expo ще се проведе между 14.11.2023 и 17.11.2023. Търговското изложение ще се състои в Orange County Convention Center. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". В Orange County Convention Center няма да бъдат прилагани строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отпадането на свързаните с пандемията ограничения от страна на щата. При пристигане в страната трябва да се представят документи за ваксинация поради ограниченията за пътуване.

Настаняване

Съкратете разходите си по пътуването и уредете своето настаняване за IAAPA Attractions Expo . Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви предложи всякакви специални оферти на база на вашия бюджет. За това събитие ще ви е нужно настаняване в най-подходящия хотел и ние ще направим това за вас. Кажете ни своя ценови обхват и предпочитано местоположение. Още на следващия ден ще имате специално изготвен списък с подбрани за вас хотелски оферти. От вас се иска само да си изберете една. Ето колко просто и лесно е!"

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

Не е препоръчително при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

15 минути при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

60 минути при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

map

Хотели около IAAPA Attractions Expo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Embassy Suites by Hilton Orlando International Drive Convention Center 2.19 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Sonesta ES Suites Orlando - International Drive 1.8 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Best Western Orlando Gateway Hotel 3.4 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Quality Inn At International Drive Orlando 2.5 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Residence Inn by Marriott Orlando Downtown 21.5 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Hampton Inn & Suites Orlando/Downtown South - Medical Center 18.7 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Crowne Plaza Hotel Orlando Downtown 20.3 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Grand Hotel Orlando at Universal Blvd 3.1 Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Wyndham Garden Orlando Universal / I Drive Orlando при поискване Заявка
IAAPA Attractions Expo 2023 Orlando Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras Orlando 1.5 Orlando при поискване Заявка

IAAPA Attractions Expo 2021

Изложението IAAPA Attractions Expo през 2021 се проведе като събитие "лице в лице". Форматът на събитието включваше мястото на провеждане да приложи строги мерки за превенция на Ковид-19. Събитието се проведе в Orange County Convention Center между 15.11.2021 и 18.11.2021. Политиката за влизане с 3G беше едно от строгите правила, въведени в конгресния център. Преди да влязат в помещенията, участниците трябваше да покажат валидни 3G документи за влизане. Такива включваха доказателство за оздравяване/ваксинация или отрицателни резултати от тестове.  Въпреки продължаващата пандемия, събитието привлече участници от чужди държави, включително Германия. В изданието се включиха общо 878 изложители и 21 026 квалифицирани купувачи.

IAAPA Attractions Expo 2022

Изданието на IAAPA Attractions Expo за 2022 се проведе между 15.11.2022 и 18.11.2022 в Orange County Convention Centre. Поради това, че САЩ премахнаха вътрешните си ограничения, свързани с пандемията, мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. На събитието присъстваха приблизително 37 000 участници, включително 25 561 домакинстващи купувачи от 11 689 предприятия и 1077 изложители. Общо 104 държави бяха представени на 515 000 фута2 (0,05 км²) изложбена площ.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IAAPA Attractions Expo 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.