IAA Commercial Vehicles Hannover
IAA Commercial Vehicles Hannover

IAA Commercial Vehicles Hannover

New Dates

General Information

Organizer

Deutsche Messe AG

Frequency

2 years

Past Editions

20 - 27 Sep IAA Commercial Vehicles Hannover 2018

22 - 29 Sep IAA COMMERCIAL VEHICLES HANNOVER 2016

Най-новите модели, иновации и продукти в областта на автомобилите и търговските превозни средства ще намерите на изложението IAA Commercial Vehicles Hannover . Този международен панаир се слави с дългогодишна история в Хановер, Германия и тази година за пореден път ще привлече множество специалисти от областта, които ще имат възможността да видят продуктите на над 2000 международни изложители. 22 септември бележи началото на на изложението, продължаващо до 29 септември. Ако планирате да участвате в събитието, ние ви съветваме да побързате с хотелската си резервация за панаира в Хановер и да получите най-добрите цени тук!

Успешно бизнес пътуване е онова, което ви спестява пари, а най-лесно можете да спестите пари от хотелската си стая. Трейд Феър Трипс ЕООД ви предоставя най-добрите цени на хотели, независимо дали сте малка компания, начинаещо предприятие или утвърдена марка с голям бюджет. Ние ще се погрижим да ви намерим хотел в близост до експо центъра или с удобен транспорт за улеснено ежедневно придвижване. В резултат на това посещението ви на изложението ще бъде максимално продуктивно. Тази година събитието обещава да бъде дори още по-голямо, представяйки многобройни сектори като лекотоварни автомобили, автобуси, ремаркета, тела и контейнери, интериор на превозни средства и транспортна логистика.

Предвид всичко това, ще трябва да се подготвите много добре за изложението, а Трейд Феър Трипс ЕООД е отговорът за всичко останало по вашето пътуване!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА