Your free enquiry
Hostex

Hostex

Johannesburg, South Africa
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Montgomery International
Event website
Event website:
Hostex
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Hostex 2024 ще се проведе през март 2024 (03.03.2024 и 05.03.2024). Форматът на събитието ще бъде "лице в лице", а мястото на провеждане ще бъде Конгресният център в Сандтън. Мястото се намира в Сандтон, Южна Африка, и ще разполага с мерки за превенция на Ковид-19 в съответствие с най-новите правителствени насоки. Те ще включват социално дистанциране и задължително носене на предпазна маска. Участниците трябва да вземат под внимание, че понастоящем в страната има ограничения за пътуване. Те ще бъдат помолени да покажат при пристигането си документи, като например отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

Международно изложение Hostex е съвкупност от две събития – едното, свързано с храни и напитки, а другото с туристическата индустрия, настаняването и забавленията. Те се допълват отлично и позволяват на изложителите да представят пълна гама от продукти и услуги за свободното време. Мястото е отлично за демонстрация на нови продукти, за налагане на марки и търсене на дистрибутори. То привлича изложители и посетители от цял свят, затова няма да ви е трудно да създадете нови професионални контакти и да откриете нови възможности пред своя бизнес.

Доверете се на нашия опит и професионализъм в организацията на бизнес пътувания и ни поверете вашето. Най-добрите хотели в Йоханесбург, най-подходящите хотели за Hostex, отлично организиран летищен трансфер и осигурен транспорт за придвижване из града – предлагаме ви услугите си за всичко. С наша помощ ще успеете да отделите повече време за подготовката на участието си в изложението и следователно да имате по-ползотворни бизнес срещи. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

Hostex 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе между 26-ти и 28-ти юни 2022 в Sandton Convention Centre. Събитието не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни медицински маски за лице, поради това, че правителството премахна вътрешните ограничения предишния ден. Събитието привлече 4 483 посетители от 22 държави, като 98,5% от тях бяха предварително регистрирани.

Full list of
hotels for
Hostex

Book Now
How to get to Hostex
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

Не е препоръчително при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

By car
By car:

30 минути при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

15 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

45 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

Similar trade shows