Your free enquiry
HORECA EXPO

HORECA EXPO

Gent, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Flanders Expo
Event website
Event website:
HORECA EXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изложението HORECA EXPO 2023 ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" между 19-ти и 22-ри ноември 2023. Събитието ще се състои във Flanders Expo в Гент. На мястото на провеждане няма да има въведени предпазни мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната, включително тези за международните пътувания.

Представяне на събитието

Horeca Expo е международно изложение за хотелиерство и ресторантьорство. То обхваща всички аспекти на бизнес, свързан с ресторанти, хотели, барове, сладкарници – всякакъв тип заведения. Изложителите са производители и доставчици на: храни и здравословни храни; закуски; сладкиши; обзавеждане за заведения – включително текстил, декорация и прибори; касови апарати; софтуер за заведения; аудио, видео и осветителни системи; хигиенни продукти; алкохолни и безалкохолни напитки; кафе и чай. Очаква се тази година те да са около 650, а посетителите около 50 750. Като част от изложението се провеждат множество лекции, семинари и демонстрации.

Horeca Expo се провежда в Гент, Германия и се организира се веднъж годишно. Оставете на нас грижата за вашите хотелски резервации за Horeca Expo. Ще ви предложим настаняване в апартаменти и хотели в Гент, които отговарят на вашите изисквания. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем и/или предварителна информация за обществения транспорт, за да се придвижвате по-удобно из града. Ако ви е необходима конферентна зала, ще организираме наемането й. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални.

Минали издания

Издание от 2021

От 21-ви до 25-ти ноември 2021, HORECA EXPO 2021 се проведе като изложение на живо. Форматът на събитието включваше строги планове за превенция на Ковид-19. Една от мерките, въведени на мястото на провеждане, беше строг 3G регламент за влизане. След представяне на валидни 3G документи за влизане, участниците можеха да влязат на територията на изложението. Валидният документ включваше отрицателни резултати от тестове или доказателство за възстановяване/ваксинация. Събитието се проведе на Flanders Expo в Гент, Белгия. Сред дебютите на изданието в рамките на подсъбитията беше технологичният хъб (Technology HUB), в който бяха представени нови технологии и цифрови решения. В изданието за 2021 участваха 545 изложители.

Full list of
hotels for
HORECA EXPO

Book Now
How to get to HORECA EXPO

Similar trade shows