HORECA EXPO 2023

HORECA EXPO 2023

Храни и напитки, вина
Gent, Belgium
19-22 Nov 2023
Организатор:
Flanders Expo
Място на провеждане:
Flanders Expo
Честота:
1 year
Уебсайт:
HORECA EXPO

Водещо събитие за хотелиерство, кетъринг и търговия на дребно с храни

Horeca Expo е международно изложение за хотелиерство и ресторантьорство. То обхваща всички аспекти на бизнес, свързан с ресторанти, хотели, барове, сладкарници – всякакъв тип заведения. Изложителите са производители и доставчици на: храни и здравословни храни; закуски; сладкиши; обзавеждане за заведения – включително текстил, декорация и прибори; касови апарати; софтуер за заведения; аудио, видео и осветителни системи; хигиенни продукти; алкохолни и безалкохолни напитки; кафе и чай. Очаква се тази година те да са около 650, а посетителите около 50 750. Като част от изложението се провеждат множество лекции, семинари и демонстрации.

Horeca Expo се провежда в Гент, Германия и се организира се веднъж годишно. Оставете на нас грижата за вашите хотелски резервации за Horeca Expo. Ще ви предложим настаняване в апартаменти и хотели в Гент, които отговарят на вашите изисквания. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем и/или предварителна информация за обществения транспорт, за да се придвижвате по-удобно из града. Ако ви е необходима конферентна зала, ще организираме наемането й. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални.

HORECA EXPO 2023

Изложението HORECA EXPO 2023 ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" между 19-ти и 22-ри ноември 2023. Събитието ще се състои във Flanders Expo в Гент. На мястото на провеждане няма да има въведени предпазни мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната, включително тези за международните пътувания.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел)

Не е препоръчително при пътуване от Ghent Station (Гара Гент)

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел)

15 минути при пътуване от Ghent Station (Гара Гент)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел)

30 минути при пътуване от Ghent Station (Гара Гент)

map

Хотели около HORECA EXPO

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
HORECA EXPO 2023 Gent Slina Hotel Brussels Brussels при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent Flat Hotel Midi 33 Brussels при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent ibis Styles Kortrijk Expo Kortrijk при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent Parkhotel Izegem Kortrijk при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent Best Western Residence Cour St Georges Gent при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent ibis Gent Centrum Opera Gent при поискване Заявка
IBIS Gent Centrum St-Baafs Kathedraal Ghent при поискване Заявка
Hotel Dukes Palace Bruges при поискване Заявка
Hotel de Flandre Ghent при поискване Заявка
HORECA EXPO 2023 Gent Hotel & Restaurant Campanile Gent Ghent при поискване Заявка

HORECA EXPO 2021

От 21.11.2021 до 25.11.2021, HORECA EXPO 2021 се проведе като изложение на живо. Форматът на събитието включваше строги планове за превенция на Ковид-19. Една от мерките, въведени на мястото на провеждане, беше строг 3G регламент за влизане. След представяне на валидни 3G документи за влизане, участниците можеха да влязат на територията на изложението. Валидният документ включваше отрицателни резултати от тестове или доказателство за възстановяване/ваксинация. Събитието се проведе на Flanders Expo в Гент, Белгия. Сред дебютите на изданието в рамките на подсъбитията беше технологичният хъб (Technology HUB), в който бяха представени нови технологии и цифрови решения. В изданието за 2021 участваха 545 изложители.

HORECA EXPO 2022

Изложението Horeca Expo 2022 се проведе в Flanders Expo от 20.11.2022 до 24.11.2022. Тъй като Нидерландия премахна своите разпоредби, свързани с пандемията, мястото на провеждане на събитието не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. В HORECA EXPO 2022 участваха около 550 изложители.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HORECA EXPO 2023 Изпрати

HORECA EXPO акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.