Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

Hong Kong, Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Организаторите отмениха HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair 2022 поради усложненията, причинени от пандемията. От 09.11.2023 до 11.11.2023 събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". То ще се проведе в Hong Kong Convention and Exhibition Centre. На мястото на провеждане ще бъдат приложени мерки за превенция на Ковид-19, като например правила за социална дистанция. Участниците трябва да поддържат социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. Преди да влязат в обекта, участниците трябва също така да покажат доказателства за здравния си статус, като например имунизационни паспорти. Такива документи, включително отрицателен резултат от тест, не по-стар от 24 часа, трябва да бъдат представени и при пристигането в Китай поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Изложението HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair наближава отново, готово да събере целия свят да празнува заедно със сектора на виното и спиртните напитки. Международният търговски панаир ще събере над 1000 изложители, които ще покажат своите най-добри реколти, продукти и услуги. Организаторите прогнозират около 20 000 търговски посетители на събитието, затова не оставяйте настаняването си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair за последния момент. Точно затова Трейд Феър Трипс ЕООД е тук - за да ви помогне!

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави конкурентни цени за хотелите, които искате, а освен това ние работим бързо. Не е нужно да прекарате часове за тази задача – да проучвате хотелски цени, да проверявате за свободни стаи и да разучавате местоположения. Нашият екип ще направи това вместо вас, за да може вие да се съсредоточите върху подготовката си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair. По време на панаира ще имате отлични възможности да осъществите директни продажби, да привлечете внимание към новите си напитки и да видите най-новите тенденции за всеки вид алкохол – вино, бренди, уиски, коктейли, бира, саке и сожу, наред с много други.

Насладете се на бизнес пътуване, организирано безупречно точно според вашите предпочитания – с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД!

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR) 

By car
By car:

35 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

5 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

Similar trade shows