HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair
HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

New Dates
28 яну 2021 - 1 фев 2021
Hong Kong , Hong Kong

General Information

Organizer

Hong Kong Trade Development Council

Frequency

1 year

HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair Map

Past Editions

7 - 9 Nov HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair 2019

8 - 10 Nov HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR 2018

9 - 11 Nov HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR 2017

10 - 12 Nov HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR 2016

Изложението HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair наближава отново, готово да събере целия свят да празнува заедно със сектора на виното и спиртните напитки. Международният търговски панаир ще събере над 1000 изложители, които ще покажат своите най-добри реколти, продукти и услуги. Организаторите прогнозират около 20 000 търговски посетители на събитието, затова не оставяйте настаняването си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair за последния момент. Точно затова Трейд Феър Трипс ЕООД е тук - за да ви помогне!

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави конкурентни цени за хотелите, които искате, а освен това ние работим бързо. Не е нужно да прекарате часове за тази задача – да проучвате хотелски цени, да проверявате за свободни стаи и да разучавате местоположения. Нашият екип ще направи това вместо вас, за да може вие да се съсредоточите върху подготовката си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair. По време на панаира ще имате отлични възможности да осъществите директни продажби, да привлечете внимание към новите си напитки и да видите най-новите тенденции за всеки вид алкохол – вино, бренди, уиски, коктейли, бира, саке и сожу, наред с много други.

Насладете се на бизнес пътуване, организирано безупречно точно според вашите предпочитания – с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА