Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

Hong Kong ,Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
1 year

Изложението HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair наближава отново, готово да събере целия свят да празнува заедно със сектора на виното и спиртните напитки. Международният търговски панаир ще събере над 1000 изложители, които ще покажат своите най-добри реколти, продукти и услуги. Организаторите прогнозират около 20 000 търговски посетители на събитието, затова не оставяйте настаняването си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair за последния момент. Точно затова Трейд Феър Трипс ЕООД е тук - за да ви помогне!

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави конкурентни цени за хотелите, които искате, а освен това ние работим бързо. Не е нужно да прекарате часове за тази задача – да проучвате хотелски цени, да проверявате за свободни стаи и да разучавате местоположения. Нашият екип ще направи това вместо вас, за да може вие да се съсредоточите върху подготовката си за HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair. По време на панаира ще имате отлични възможности да осъществите директни продажби, да привлечете внимание към новите си напитки и да видите най-новите тенденции за всеки вид алкохол – вино, бренди, уиски, коктейли, бира, саке и сожу, наред с много други.

Насладете се на бизнес пътуване, организирано безупречно точно според вашите предпочитания – с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД!

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Wine & Spirits Fair

Similar trade shows