HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR
HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR

HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR

Hong Kong , Hong Kong

Изложението HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR наближава отново, готово да събере целия свят да празнува заедно със сектора на виното и спиртните напитки. Международният търговски панаир ще събере над 1000 изложители, които ще покажат своите най-добри реколти, продукти и услуги в Хонг Конг. Организаторите прогнозират около 20 000 търговски посетители на събитието, затова не оставяйте настаняването си за HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR за последния момент. Точно затова Трейд Феър Трипс ЕООД е тук - за да ви помогне!

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави конкурентни цени за хотелите, които искате, а освен това ние работим бързо. Не е нужно да прекарате часове за тази задача – да проучвате хотелски цени, да проверявате за свободни стаи и да разучавате местоположения. Нашият екип ще направи това вместо вас, за да може вие да се съсредоточите върху подготовката си за HKTDC HONG KONG INTERNATIONAL WINE AND SPIRITS FAIR. По време на панаира ще имате отлични възможности да осъществите директни продажби, да привлечете внимание към новите си напитки и да видите най-новите тенденции за всеки вид алкохол – вино, бренди, уиски, коктейли, бира, саке и сожу, наред с много други.

Насладете се на бизнес пътуване, организирано безупречно точно според вашите предпочитания – с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА