Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Lighting Fair

HKTDC Hong Kong International Lighting Fair

Hong Kong, Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за Hong Kong International Lighting Fair

HKTDC Hong Kong International Lighting Fair за 2023e ще се проведе между 06.04.2023 и 09.04.2023. Hong Kong Convention and Exhibition Centre ще приложи най-новите мерки за превенция на Ковид-19, за да гарантира безопасността на посетителите. Това ще включва строга политика за влизане, социално дистанциране и задължително носене на маски за лице. Преди да влязат, участниците трябва да поддържат социална дистанция от 2 метра, да носят хирургически маски и да покажат документи като удостоверение за възстановяване. Те ще трябва да покажат и 3G документи при пристигането си в Китай поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на Hong Kong International Lighting Fair

Изложението HKTDC Hong Kong International Lighting Fair наближава, а с него и голямо разнообразие от осветителни продукти и услуги, като фокусът в момента е върху „умни” осветителни решения за офиси и училища. На събитието ще има над 2500 изложители, а аудиторията се очаква да надвиши 38 000 посетители. Още една причина да резервирате възможно най-скоро хотел на разумни цени. Трейд Феър Трипс ЕООД е най-бързият начин да направите това.

Трейд Феър Трипс ЕООД съществува, за да превърне вашето бизнес пътуване в безпроблемно и приятно преживяване, което не тежи на бюджета ви. Ние работим с компании от всякакъв мащаб и финансови възможности, осигурявайки най-добрите хотелски оферти за HKTDC Hong Kong International Lighting Fair, пасващи идеално на всички ваши изисквания. Ние се стремим да ви позиционираме в близост до експо центъра, за да е ефективно ежедневното ви придвижване и да пестите време и средства. По този начин получавате по-големи шансове да направите впечатление по време на събитието, както и след ежедневните ангажименти по него. Непременно посетете Зоната за търговско осветление, където се генерират всички потенциални контакти и клиенти, както и Зоната за „умно” осветление и решения, фокусирана върху бъдещето на осветлението, каквото го познаваме.

Предишни издания

2022

Изданието на HKTDC Hong Kong International Lighting Fair за 2022 се проведе като хибридно събитие между 13.10.2022 и 16.10.2022. То включваше търговско изложение лице в лице в Hong Kong Convention & Exhibition Centre, както и цифрова платформа. На мястото на провеждане бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19, като например 3G политика за достъп. На събитието присъстваха повече от 9800 купувачи и над 1100 изложители.

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Lighting Fair

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Lighting Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR) 

By car
By car:

35 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

5 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

Similar trade shows