Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Jewellery Show

HKTDC Hong Kong International Jewellery Show

Hong Kong ,Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer :
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
1 year

Hong Kong International Jewellery Show & Ковид-19

HKTDC Hong Kong International Jewellery Show 2023 ще се проведе на живо от 01.03.2023 до 05.03.2023. Участниците могат да очакват най-доброто от превантивните мерки срещу Ковид-19, които ще бъдат въведени в Конгресния и изложбен център на Хонконг. Сред мерките, въведени по време на събитието, ще бъдат социалното дистанциране и задължителното носене на медицински маски. Като част от наскоро актуализираните ограничения за пътуване от участниците ще се изисква да попълнят своя здравен статус в специализиран формуляр, който може да бъде намерен в WeChat акаунта и уебстраницата на Главната митническа администрация.

Въведение в Hong Kong International Jewellery Show

Останете фактор в глобалния бижутериен сектор и планирайте пътуване до HKTDC Hong Kong International Jewellery Show - международният панаир, който ще ви изстреля на азиатските пазари. Хонг Конг успешно разширява този панаир от години, а предстоящото му издание се очаква да е едно от най-големите досега. На изложението ще има над 2 500 изложители и 49 000 търговски посетители. Избегнете съревнованието за намиране на хотели и вземете специални оферти още утре от Трейд Феър Трипс ЕООД - вашият пътнически съветник.

Действайте бързо и ефективно по отношение на настаняването си. Не е нужно да загубите дни да търсите оферти сами. Трейд Феър Трипс ЕООД е мястото, където ще получите най-добрите хотелски оферти за HKTDC Hong Kong International Jewellery Show - при това във вашия ценови обхват и позиционирани на стратегическо местоположение. С нашите услуги вие ще можете да се съсредоточите изцяло върху участието си в панаира. Този панаир представлява най-различни търговски асоциации и издания. Сред продуктовите категории на изложението ще намерите аксесоари, сребро, антики и нефритени бижута. Запишете се в състезанието по дизайн на бижута Hong Kong Jewellery Design Competition и вземете участие в различните форуми и семинари, за да получите актуална информация за всякакви промени в индустрията.

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Jewellery Show

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Jewellery Show

Similar trade shows