Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Hong Kong ,Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer :
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
1 year

Covid-19 & Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show 2022 е пренасрочено поради настоящата пандемична ситуация. Събитието ще се проведе под формата на изложба на живо. Организаторите са в процес на създаване на по-безопасна среда и прилагане на по-добри санитарни условия в Конгресния и изложбен център на Хонг Конг. 3G политиката за влизане в 3G е един от протоколите за безопасност, които ще бъдат приложени. Всички посетители трябва да имат доказателство за ваксинация, отрицателен тест или сертификат за възстановяване. Търговското изложение, което ще съвпадне с HKTDC Hong Kong International Jewellery Show и HKTDC Simply Shopping Fest, ще се проведе между 29.07.2022 г. и 02.08.2022 г.  

Представяне на Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Намерете нови позиции на международните пазари за диаманти, скъпоценни камъни и перли, като се запишете за участие в новото издание на HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show. Международният панаир се е утвърдил като важно събитие в бизнес календара на Хонг Конг. Добре би било да започнете с организацията на пътуването си възможно най-скоро, тъй като организаторите на събитието предвиждат над 1800 изложители и 31 000 посетители. Трейд Феър Трипс ЕООД е мястото, където ще намерите конкурентни цени за вашия хотелски престой.

Ако търсите стратегически хотел за HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show, Трейд Феър Трипс ЕООД е насреща! Нашите услуги ви гарантират изключителна гъвкавост и изгодни цени. Вие ни казвате своя бюджет и ние ви изпращаме списък с оферти, които ви позиционират колкото може по-близо до мястото на събитията и ви спестяват пари. Инвестирайте в своето посещение, защото този панаир е най-влиятелната платформа за сурови материали и скъпоценни камъни в региона. Можете да проучвате тенденции, да научите какво се търси в момента и да обмените контакти с колеги от сектора в динамична и професионална обстановка. Разширете своя кръг от контакти и изградете своята репутация!

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Similar trade shows