Your free enquiry
HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Hong Kong, Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Hong Kong Trade Development Council
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show 2023 ще се проведе като изложение на живо. Организаторите са в процес на създаване на по-безопасна среда и прилагане на по-добри санитарни условия в Hong Kong Convention and Exhibition Centre. 3G политиката за влизане е един от протоколите за безопасност, които ще бъдат приложени. Всички посетители трябва да имат доказателство за ваксинация, отрицателен тест или сертификат за възстановяване. Търговското изложение ще се проведе между 01.03.2023 и 05.03.2023. Участниците трябва да бъдат информирани, че поради продължаващата пандемия се прилагат следните ограничения за пътуване. От тях ще се изисква да преминат и завършат бърз антигенен тест 24 часа преди да се качат на борда на планирания си полет. Чуждестранните и тайванските пътници, пристигащи на международното летище в Хонконг (HKIA), също ще бъдат подложени на тридневно медицинско наблюдение след извършването на PCR теста. Те могат да изпълнят тази дейност у дома или в избран хотел. Компаниите могат да посещават търговски изложения B2B, ако резултатите от PCR теста са отрицателни.

Представяне на Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Намерете нови позиции на международните пазари за диаманти, скъпоценни камъни и перли, като се запишете за участие в новото издание на HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show. Международният панаир се е утвърдил като важно събитие в бизнес календара на Хонг Конг. Добре би било да започнете с организацията на пътуването си възможно най-скоро, тъй като организаторите на събитието предвиждат над 1800 изложители и 31 000 посетители. Трейд Феър Трипс ЕООД е мястото, където ще намерите конкурентни цени за вашия хотелски престой.

Ако търсите стратегически хотел за HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show, Трейд Феър Трипс ЕООД е насреща! Нашите услуги ви гарантират изключителна гъвкавост и изгодни цени. Вие ни казвате своя бюджет и ние ви изпращаме списък с оферти, които ви позиционират колкото може по-близо до мястото на събитията и ви спестяват пари. Инвестирайте в своето посещение, защото този панаир е най-влиятелната платформа за сурови материали и скъпоценни камъни в региона. Можете да проучвате тенденции, да научите какво се търси в момента и да обмените контакти с колеги от сектора в динамична и професионална обстановка. Разширете своя кръг от контакти и изградете своята репутация!

Предишни издания

2022

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show 2022 се проведе от 29-ти юли до 1-ви август 2022. То съвпадна с Международното изложение за бижута HKTDC Hong Kong International Jewellery Show 2022. Събитията се проведоха в Hong Kong Convention and Exhibition Centre на фона на мерки за превенция на Ковид-19, като например политиката за социално дистанциране. На събитията присъстваха над 80 000 посетители и повече от 1000 изложители.

Full list of
hotels for
HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Book Now
How to get to HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show
On foot
On foot:

5 минути при пътуване от Hong Kong Airport (Летище Хонконг)

Не е препоръчително при пътуване от Hong Kong Station (Гара Хонконг)

By car
By car:

3 минути при пътуване от Hong Kong Airport (Летище Хонконг)

30 минути при пътуване от Hong Kong Station (Гара Хонконг)

By public transport
By public transport:

Не е необходимо при пътуване от Hong Kong Airport (Летище Хонконг) поради непосредствената близост

50 минути при пътуване от Hong Kong Station (Гара Хонконг)

Similar trade shows