Your free enquiry
HK

HK

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
AWT
Event website
Event website:
HK
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

HK 2023 ще се проведе като изложение на живо в Koelnmesse между 24.10.2023 и 26.10.2023. Мястото на провеждане понастоящем не разполага с мерки за превенция на коронавируси поради това, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

HK е международно изложение, паралелно с което има и конгрес, за системи и решения за термообработка. Основни теми на конгреса са последните нововъведения в областта на материалите, производството и технологията за обработка, контролът на компонентите и всичко, свързано с бъдещите възможности за развитие на бранша. Участниците и в двете събития са специалисти в сферата, учени, инженери, собственици на предприятия. Изложението е подходящо за създаване на нови бизнес контакти и партньорства и за сключване на сделки.

Резервирайте хотели за HK с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания, групови и индивидуални. Ние ще ви предложим подходящите за това събитие хотели във Висбаден и ще направим онлайн хотелски резервации за избраното от вас място. Предлагаме да организираме вашия летищен трансфер, да ви осигурим кола под наем, информация за обществения транспорт и конферентна зала, ако ви е нужна такава. С нас печелите време, пестите средства и имате възможност да се съсредоточите върху бизнес ангажиментите си. Обадете ни се, услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

2022

HK 2022 се проведе от 11-ти ноември 2022 до 13-ти октомври 2022. Поради отмяната на свързаните с пандемията вътрешни ограничения, Messe Cologne не разполагаше с мерки за превенция на Ковид-19. В събитието участваха над 120 изложители.

Full list of
hotels for
HK

Book Now
How to get to HK
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows