Your free enquiry
HIGH END

HIGH END

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sound & Image Technologies, Photography
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
HIGH END
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за HIGH END

HIGH END 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Munich Order Center (MOC). Събитието ще се състои между 18-ти и 21-ви май 2023. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки като провеждането на редовна дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да имат предвид, че след 1-ви юни 2022 в Германия вече няма да има ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Търговско изложение High End събира производители на аудио техника и експерти в озвучаването от цял свят. Изложителите представят най-новите системи за озвучаване и мултимедиа и новостите в бранша. Посетителите имат възможност да видят, тестват и научат за всичко интересно по темата. Съпътстващата програма е богата и включва както полезни срещи и презентации, така и забавни събития. Мястото е подходящо за представяне на нови марки и създаване на интересни бизнес контакти.

Резервирайте хотел онлайн след като разгледате предложенията ни за настаняване в добрите хотели за High End. Или оставете и тази грижа на личния ви асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Освен резервации за апартаменти, хостели и хотели в Мюнхен, предлагаме и организация на летищен трансфер, придвижване из града, намиране на подходящо място за бизнес срещи. Ние сме на ваше разположение за всичко, което ще подобри бизнес представянето ви. Поверете ни организацията на вашето пътуване и се съсредоточете върху важните за бизнес посещението ви неща.

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданието на HIGH END за 2022 беше търговско изложение, което се проведе между 19ти и 22ти май 2022 в MOC (Munich Order Centre). Събитието на живо беше организирано на 28 000 м2 търговска изложбена площ. Поради премахването на свързаните с това национални ограничения през април 2022, на мястото на провеждане не бяха инсталирани строги предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19. В изданието участваха 450 компании-изложители от 40 нации и 19 767 търговски посетители от 80 държави.

Full list of
hotels for
HIGH END

Book Now
How to get to HIGH END
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

15 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

50 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows