Your free enquiry
HIGH END

HIGH END

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Звуково-образни технологии, Фотография
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
HIGH END
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за HIGH END

HIGH END 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Munich Order Center (MOC). Събитието ще се състои между 18-ти и 21-ви май 2023. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки като провеждането на редовна дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да имат предвид, че след 1-ви юни 2022 в Германия вече няма да има ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Търговско изложение High End събира производители на аудио техника и експерти в озвучаването от цял свят. Изложителите представят най-новите системи за озвучаване и мултимедиа и новостите в бранша. Посетителите имат възможност да видят, тестват и научат за всичко интересно по темата. Съпътстващата програма е богата и включва както полезни срещи и презентации, така и забавни събития. Мястото е подходящо за представяне на нови марки и създаване на интересни бизнес контакти.

Резервирайте хотел онлайн след като разгледате предложенията ни за настаняване в добрите хотели за High End. Или оставете и тази грижа на личния ви асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Освен резервации за апартаменти, хостели и хотели в Мюнхен, предлагаме и организация на летищен трансфер, придвижване из града, намиране на подходящо място за бизнес срещи. Ние сме на ваше разположение за всичко, което ще подобри бизнес представянето ви. Поверете ни организацията на вашето пътуване и се съсредоточете върху важните за бизнес посещението ви неща.

Full list of
hotels for
HIGH END

Book Now
How to get to HIGH END

Similar trade shows