HERBSTMESSE WELS

HERBSTMESSE WELS

Consumer Goods
Организатор:
Messe Wels
Честота:
2 years
Уебсайт:
HERBSTMESSE WELS

Незаменимо събитие за потребителски стоки, дом, градина и селско стопанство

Herbstmesse Wels е международно изложение за потребителски стоки, дом и градина. На него се представят най-новите тенденции, продукти и услуги. Разнообразието от стоки е огромно. Сключват се интересни, изгодни сделки, създават се партньорства, разширява се кръгът от клиенти на фирмите-изложителки. Изложението се счита за едно от най-големите и най-посещаваните в Австрия. Съпътстващата му програма включва разнообразие от събития и атракции за цялото семейство. Паралелно с него се провежда и Agraria, водещ търговски панаир за селското стопанство. Това води до още повече посетители и интересни бизнес възможности. В последното издание на изложението изложителите са били 710, а посетителите 182 500.

Herbstmesse се провежда във Велс, Австрия и се организира на всеки две години. Резервирайте хотел за Herbstmesse Wels с наша помощ. Предлагаме ви настаняване в тези хотели във Велс, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всичко останало: летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала. С нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – пътувате спокойно, изгодно и комфортно. Обадете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HERBSTMESSE WELS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.