Most booked hotels
Your free enquiry
Hardware+Tools Middle East

Hardware+Tools Middle East

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Mechanical Components, Tools, Hardware, Welding
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
1 year

Известие за ново събитие през 2022 г. 

Изданието на Hardware+Tools Middle East през 2022 г. ще се проведе между 22.11.2022 г. и 24.11.2022 г. като търговско изложение на живо. Събитието ще се проведе в Световния търговски център в Дубай и ще включва най-новите предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те ще включват показване от страна на присъстващите на 3G документи преди влизане и носене на медицински маски за лице в определените зони. Те трябва също така да поддържат социална дистанция от 2 метра през цялото време. Участниците трябва да вземат предвид, че поради забраните за пътуване ще трябва да покажат 3G документите при пристигането си в ОАЕ. Възможно е също така да бъдат помолени да се поставят под карантина за определен брой дни в зависимост от страната на заминаване. 

Въведение

Международно изложение Hardware + Tools Middle East се наложи като отлична платформа за производители и търговци на инструменти, техника и консумативи от Близкия Изток. Събитието е важно, защото привлича и международните играчи, които искат да стъпят на пазарите в региона. Тази година, за първи път е създадена специална експертна зона, в която международните марки с доказан авторитет ще представят своите иновативни продукти. Milwaukee – UK, KNIPEX и Rothenberger – Германия – това са само част от участниците. Изложението е подходящо за представяне на нови продукти, за намиране на дистрибутори и създаване на партньорства. То е изцяло с професионална насоченост и хора, незаинтересовани от бранша, не се допускат.

Hardware + Tools Middle East се провежда в Дубай, Обединени Арабски Емирства. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Така със сигурност ще отседнете в някой от подходящите хотели за Hardware + Tools Middle East. Нашите експерти ще ви осигурят кола под наем, летищен трансфер, конферентна зала. Целта ни е не просто да ви предложим апартаменти и хотели в Дубай, а да ви помогнем да се представите максимално добре на самото изложение. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

Издание от 2021 г.

Изданието на Hardware+Tool Middle East през 2021 г. се проведе като хибридно изложение в Световния търговски център в Дубай. Събитието се проведе на живо между 28 и 30 септември.  Изданието включваше строги мерки за превенция срещу Ковид-19, като например задължителни маски и социално дистанциране. В изданието на Hardware+Tools Middle East през 2021 г. се включиха около 2000 посетители и около 100 изложители. Виртуалното издание на събитието се проведе между 3 и 7 октомври 2021 г.

Full list of
hotels for
Hardware+Tools Middle East

How to get to Hardware+Tools Middle East

Similar trade shows