Your free enquiry
GPEC

GPEC

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
EMW Exhibition & Media Wehrstedt GmbH
Event website
Event website:
GPEC
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на GPEC за 2024 ще се проведе в Messe Frankfurt като събитие на живо. Датите на провеждане ще бъдат насрочени за периода от 06.05.2024 до 08.05.2024. Поради подобряващата се пандемична обстановка, която наложи премахването на вътрешните ограничения, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Поради същата причина в момента в Германия не са въведени забрани за пътуване, като например необходимостта от представяне на 3G входни документи при пристигане.

Въведение

GPEC е международно изложение за сигурност, отбрана и безопасност. Паралелно с него се провежда и конференция. И на двете събития фокусът е върху теми от следните области: тероризъм, борба с престъпността, съдебна медицина, информационни системи, поверителност на информацията, граничен контрол, охрана, контрол на движението и сигурността, издирване и спасителни операции, командване и контрол. Представят се най-новите продукти и решения на наболели за бранша проблеми. В последното издание на GPEC изложителите са били 503, а посетителите 7 387.

GPEC се провежда в Лайпциг, Германия и се организира се на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Предлагаме ви настаняване в най-добрите хотели в Лайпциг. Ще направим вашите хотелски резервации за GPEC и ще се погрижим за всичко останало до най-малката подробност. Летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала – от каквото и да имате нужда за вашето спокойно пътуване и успешно бизнес представяне, ще ви го осигурим. Пътувайте изгодно и комфортно с наша помощ. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на GPEC за 2022 се проведе между 31.05.2022 и 02.06.2022. Мястото на провеждане на събитието беше Messe Frankfurt. В него участваха общо 503 компании изложителки от 33 държави, както и 7091 участници от 55 държави. Участниците представляваха 5 континента.

Full list of
hotels for
GPEC

Book Now
How to get to GPEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows