Your free enquiry
Golf- & WellnessReisen

Golf- & WellnessReisen

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Event website
Event website:
Golf- & WellnessReisen
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Golf- & Wellness Reisen 2022 е отменен поради продължаващата пандемия. Организаторите трябваше да вземат това трудно решение поради нарастващите нива на инфекция в Германия. Вместо това събитието ще се проведе през 2023 г. между 19 и 22 януари. Събитието ще се състои в Messe Stuttgart. Мястото на провеждане няма да бъде оборудвано с мерки за превенция на Ковид-19. Причината за това е, че страната премахна ограниченията си за коронавируси, включително тези, свързани с пътуванията до и от страната.

Представяне на събитието

Golf & Wellnessreisen е международен търговски панаир за голф и уелнес, който се организира в Германия. Той е едно от водещите събития за бранша и на него присъстват множество производители, вносители, търговци на едро и дребно. Можете да се запознаете с новостите в екипировката и оборудването, да сключите нови партньорства и да разширите бизнеса си. Ако сте от хората, които развиват голф и уелнес сектора в България, то непременно трябва да посетите панаира.

Golf & Wellnessreisen се провежда всяка година през януари и ние ви предлагаме своите услуги за организиране на вашето пътуване.Ще ви предоставим възможност да избирате между най-добрите хотели в Щутгарт. Можем да ви намерим настаняване в някои от препоръчваните хотели за Golf & Wellnessreisen или на по-отдалечено, но тихо и комуникативно място. Ще се съобразим с всички ваши изисквания. Освен да се погрижим за вашите хотелски резервации – независимо дали пътувате индивидуално или с група – ви предлагаме да организираме летищния ви трансфер; както и транспорта в самия град. Двете основни опции са да наемем кола за вас или да ви подготвим информация и маршрути с градския транспорт. Поверете организацията на вашето бизнес пътуване на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Ще ви бъде по-удобно и по-изгодно.

Full list of
hotels for
Golf- & WellnessReisen

Book Now
How to get to Golf- & WellnessReisen

Similar trade shows