GiveADays 2025

GiveADays 2025

Маркетинг, ПР и Реклама
Stuttgart, Germany
13-15 Feb 2025
Организатор:
WNP Fachmessen GmbH
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
2 years
Уебсайт:
GiveADays

Международно изложение за рекламни продукти в Щутгарт

GiveADays е един от най-големите панаири за рекламни материали и артикули на територията на Германия. Провеждан през по-голямата част от две десетилетия, GiveADays споделя изложбения център заедно с Wetec (рекламна технология) и TecStyle Visions (довършителни работи на текстил). Заедно и трите търговски панаира създават силна синергия, която привлича постоянна тълпа при всяко издание. Като цяло GiveADays се превърна в ключов пазар за вземащите решения и водещите купувачи в Германия. Търговските посетители присъстват, защото знаят, че ще видят всички най-добри продукти в цялата верига на стойността - промоционални артикули, канцеларски материали, офис консумативи, гастрономия, домакинство и търговия, свободно време и спорт, здраве и уелнес и храна.

GiveADays 2025

Домакин на GiveADays 2025 ще бъде Messe Stuttgart. Мястото на провеждане няма да включва предпазни мерки срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, поради отмяната на пандемичните ограничения в страната, включително тези, засягащи международните пътувания. Официалните дати са определени за 13.02.025-15.02.2025. Търговските посетители и изложителите са нетърпеливи да се срещнат отново в Щутгарт, Германия, за продуктивни разговори и срещи. Търговските събития продължават да са толкова важни за бизнеса, колкото и преди.

Настаняване

Резервирайте хотели в Щутгарт, Германия на конкурентни цени и плащайте по-малко, отколкото бихте направили, като резервирате своите хотелски стаи сами. Trade Fair Trips ltd разрасна голяма мрежа от хотели, хостели и апартаменти в Щутгарт. Каквото и да сте в състояние да платите, ние ще намерим най-добрите оферти на пазара. Лесно е да вземете достъпен хотел в близост до Messe Stuttgart. Вие не само спестявате пари, но запазвате пътуването си до изложбените площи възможно най-кратко. Вашият комфорт е наш основен приоритет. В допълнение към хотелските услуги за GiveADays, Trade Fair Trips ltd подпомага клиентите и с логистични услуги. Имате ли нужда от частна зала за срещи? Кажете ни от какво се нуждаете и ние ще го резервираме с Messe Stuttgart. Нямате екип, който да изгради своя изложбен щанд? Обадете ни се и ние ще ви изпратим точните хора, които да свършат работата на справедлива цена.

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около GiveADays

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
GiveADays 2025 Stuttgart Pullman Stuttgart Fontana 8.3 Stuttgart от € 309.50 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Hotel am Hirschgarten 4 Filderstadt от € 216.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe 3.9 Filderstadt от € 335.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 286.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart ibis Styles Stuttgart Vaihingen 8.8 Stuttgart от € 372.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Adagio Access Stuttgart Airport Messe 3.22 Leinfelden-Echterdingen от € 297.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Martins Klause Airport Messe Hotel 3.36 Leinfelden-Echterdingen от € 272.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Vienna House Easy by Wyndham Stuttgart 9.8 Stuttgart от € 357.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Aloft Stuttgart 13.4 Stuttgart от € 387.00 EUR Запази сега
GiveADays 2025 Stuttgart Relax-Wellnesshotel Stuttgart 12.8 Stuttgart от € 147.00 EUR Запази сега

GiveADays се провежда веднъж на всеки две години в Щутгарт, Германия. Изданията обикновено се провеждат към средата на февруари и продължават три дни. Ранното планиране в края на зимата оставя на изложителите възможност да представят нови продукти и да поставят началото на тенденциите. Messe Stuttgart изпълнява двойно задължение като организатор и официално място. Билети се продават само на професионалисти в индустрията. Не забравяйте да проверите работното време за GiveADays, тъй като графикът подлежи на промяна. Сега нека обсъдим как ще стигнете до Messe Stuttgart. Изложбеният център се намира на няколко минути пеша от летище Щутгарт. Можете да кацнете и директно да присъствате на вашето събитие. Ако сте отседнали в хотел в града, има няколко други възможности за вас. Първо трябва да вземете градската железница на S-Bahn или да хванете влак в мрежата на ICE. Ако шофирате, трябва да знаете, че има големи паркинги.

  • „GiveADays е идеалната платформа за нас, за да достигнем до клиенти от индустрията. Ето защо ние сме изложител от самото начало. Ние виждаме създателя на идеи GiveADays като чудесна възможност да донесете осезателното изживяване директно на заинтересованата страна. Много добър инструмент, докато не можем да срещнем нашите клиенти отново на панаира през 2022 г.“, – Стефан Притшет, управляващ директор на Pins & more GmbH & Co. KG;
  •  „TecStyle Visions винаги е била популярна домашна игра за нас не само поради значението си като водещо търговско изложение за довършителни работи на текстил, но и поради близостта си до Ottersweier. Особено след периода на Корона, ние наистина очакваме с нетърпение голямото търговско изложение в текстилния сектор и празнуваме това с нашето най-голямо търговско представяне до момента“, – Марио Пантер, управляващ директор на Print Equipment GmbH & Co. KG.

GiveADays поддържа много уважавани числа за местен търговски панаир, обслужващ главно Германия. Наред със своите съвместно провеждани търговски панаири, GiveADays регистрира над 400 изложители и повече от 12 500 търговски посетители. Над 90% от всички посетители са базирани в Германия, което печели на търговския панаир заглавието „панаир на рекламата на юг“ – доста жизненоважен компонент за местната икономика. Има голямо разнообразие по отношение на това какви видове посетители посещават. Най-често имате маркетингови специалисти, директори и друг персонал на властови позиции, рекламни агенции и творци. Тъй като винаги има търсене на маркови, персонализирани промоционални артикули, GiveADays е популярен сред компании от различни индустрии. Организаторите разкриват, че 65% от всички посетители са на ръководни позиции, а 92% участват във вземането на решения относно покупките. Степента на удовлетвореност сред търговските посетители също е много висока, а задържането на посетителите е силно.

GiveADays 2023

През 2023 изложението GIveADays се проведе като търговско изложение на живо в Messe Stuttgart заедно с изданията на TV TecStyle Visions и WETEC за 2023. Събитията, проведени между 30.03.2023 и 01.04.2023, се простираха на повече от 30 000 м2. Те посрещнаха около 12 000 посетители от 23 държави, както и 303 изложители от 46 страни.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до GiveADays 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.