Your free enquiry
GiveADays

GiveADays

Stuttgart ,Germany
индустрия
индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer :
WNP Fachmessen GmbH
Event website
Event website :
GiveADays
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

GiveADays е един от най-големите панаири за рекламни материали и артикули на територията на Германия. Провеждан през по-голямата част от две десетилетия, GiveADays споделя изложбения център заедно с Wetec (рекламна технология) и TecStyle Visions (довършителни работи на текстил). Заедно и трите търговски панаира създават силна синергия, която привлича постоянна тълпа при всяко издание. Като цяло GiveADays се превърна в ключов пазар за вземащите решения и водещите купувачи в Германия. Търговските посетители присъстват, защото знаят, че ще видят всички най-добри продукти в цялата верига на стойността - промоционални артикули, канцеларски материали, офис консумативи, гастрономия, домакинство и търговия, свободно време и спорт, здраве и уелнес и храна.

Логистиката

GiveADays се провежда веднъж на всеки две години в Щутгарт, Германия. Изданията обикновено се провеждат към средата на февруари и продължават три дни. Ранното планиране в края на зимата оставя на изложителите възможност да представят нови продукти и да поставят началото на тенденциите. Messe Stuttgart изпълнява двойно задължение като организатор и официално място. Билети се продават само на професионалисти в индустрията. Не забравяйте да проверите работното време за GiveADays, тъй като графикът подлежи на промяна. Сега нека обсъдим как ще стигнете до Messe Stuttgart. Изложбеният център се намира на няколко минути пеша от летище Щутгарт. Можете да кацнете и директно да присъствате на вашето събитие. Ако сте отседнали в хотел в града, има няколко други възможности за вас. Първо трябва да вземете градската железница на S-Bahn или да хванете влак в мрежата на ICE. Ако шофирате, трябва да знаете, че има големи паркинги.

Какво казват хората?

• „GiveADays е идеалната платформа за нас, за да достигнем до клиенти от индустрията. Ето защо ние сме изложител от самото начало. Ние виждаме създателя на идеи GiveADays като чудесна възможност да донесете осезателното изживяване директно на заинтересованата страна. Много добър инструмент, докато не можем да срещнем нашите клиенти отново на панаира през 2022 г.“, – Стефан Притшет, управляващ директор на Pins & more GmbH & Co. KG;

• „TecStyle Visions винаги е била популярна домашна игра за нас не само поради значението си като водещо търговско изложение за довършителни работи на текстил, но и поради близостта си до Ottersweier. Особено след периода на Корона, ние наистина очакваме с нетърпение голямото търговско изложение в текстилния сектор и празнуваме това с нашето най-голямо търговско представяне до момента“, – Марио Пантер, управляващ директор на Print Equipment GmbH & Co. KG.

Аудитория и статистика

GiveADays поддържа много уважавани числа за местен търговски панаир, обслужващ главно Германия. Наред със своите съвместно провеждани търговски панаири, GiveADays регистрира над 400 изложители и повече от 12 500 търговски посетители. Над 90% от всички посетители са базирани в Германия, което печели на търговския панаир заглавието „панаир на рекламата на юг“ – доста жизненоважен компонент за местната икономика. Има голямо разнообразие по отношение на това какви видове посетители посещават. Най-често имате маркетингови специалисти, директори и друг персонал на властови позиции, рекламни агенции и творци. Тъй като винаги има търсене на маркови, персонализирани промоционални артикули, GiveADays е популярен сред компании от различни индустрии. Организаторите разкриват, че 65% от всички посетители са на ръководни позиции, а 92% участват във вземането на решения относно покупките. Степента на удовлетвореност сред търговските посетители също е много висока, а задържането на посетителите е силно.

Настаняване

Резервирайте хотели в Щутгарт, Германия на конкурентни цени и плащайте по-малко, отколкото бихте направили, като резервирате своите хотелски стаи сами. Trade Fair Trips ltd разрасна голяма мрежа от хотели, хостели и апартаменти в Щутгарт. Каквото и да сте в състояние да платите, ние ще намерим най-добрите оферти на пазара. Лесно е да вземете достъпен хотел в близост до Messe Stuttgart. Вие не само спестявате пари, но запазвате пътуването си до изложбените площи възможно най-кратко. Вашият комфорт е наш основен приоритет. В допълнение към хотелските услуги за GiveADays, Trade Fair Trips ltd подпомага клиентите и с логистични услуги. Имате ли нужда от частна зала за срещи? Кажете ни от какво се нуждаете и ние ще го резервираме с Messe Stuttgart. Нямате екип, който да изгради своя изложбен щанд? Обадете ни се и ние ще ви изпратим точните хора, които да свършат работата на справедлива цена.

Full list of
hotels for
GiveADays

Book Now
How to get to GiveADays

Similar trade shows