Most booked hotels
Your free enquiry
GEOTHERM

GEOTHERM

Offenburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Messe Offenburg-Ortenau
Event website
Event website:
GEOTHERM
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

GEOTHERM 2023 ще се състои като търговско изложение на живо от 2-ри до 3-ти март 2023. Изложението ще се проведе в Messe Offenburg-Ortenau. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на националните ограничения в Германия през април 2022. Участниците трябва да имат предвид, че понастоящем от тях няма да се изисква да показват 3G входни документи при пристигане в Германия. И все пак, ако пристигнат от зона с рисков вариант на вируса, ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма райони с такова обозначение.

Представяне на събитието

Международно изложение за геотермална енергия – Geotherm – ще се проведе за девети пореден път. То привлича производители на техника за добив на гео термална енергия, строители, архитекти, специалисти в сферата на възобновяемите енергийни източници. Конференцията, която съпътства изложението, е от особена важност за бранша. На нея се събират специалисти и учени, развиващи се в областта, от целия свят. Все още не е късно да се подготовите и да вземете участие в събитията и вие. Това ще разкрие нови перспективи пред бизнеса ви.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Самостоятелното търсене на хотели в Офенбург ще ви отнеме време и енергия, които можете да вложите в подготовката си за изложението. Ще ви предложим най-удобните хотели за Geotherm. Ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем за придвижване из града или информация за най-удобните за вас линии на обществения транспорт. Ако ще участвате като изложител, ще ви предложим проектиране и изграждане на вашия щанд. Можем да ви осигурим и допълнителна конферентна зала под наем. Използвайки услугите на „Трейд Феър Трипс” ЕООД, вие пътувате комфортно, спокойно, изгодно. Ние сме специалисти в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания – доверете ни се!

Предишни издания

Издание 2022

Messe Offenburg-Ortenau проведе изданието на GEOTHERM за 2022 от 2-ри до 3-ти юни 2022. Събитието привлече 153 компании изложители и 3537 търговски посетители. На мястото на провеждане не бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на националните ограничения през април 2022.

Full list of
hotels for
GEOTHERM

Book Now
How to get to GEOTHERM

Similar trade shows