Your free enquiry
GEOFLUID

GEOFLUID

Piacenza, Italy
Индустрия
Индустрия:
Миньорство, Геодезия, Гео информация
Organizer
Organizer:
Piacenza Expo SpA
Event website
Event website:
GEOFLUID
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за GEOFLUID

Изданието на GEOFLUID през 2022 г. е отменено поради настоящата пандемична ситуация. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" между 13-ти и 16-ти септември 2023 г. Търговското изложение ще се проведе в Пиаченца Експо, което се намира в Италия. Мястото ще включва най-съвременните мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни маски и правила за социално дистанциране. На закрити места, като например изложбените зали, участниците ще трябва да носят маски за лице. Освен това те трябва да спазват социална дистанция от 2 метра. При пристигането си в Италия участниците трябва да покажат документи на 3G поради ограниченията за пътуване в страната. Те трябва да имат предвид, че може да се наложи да бъдат поставени под карантина за определен брой дни.

Описание на GEOFLUID

Geofluid е международно изложение за технологии, използвани в геодезията. Оборудване и екипировка за мини, транспорт, технологии за дълбоко сондиране, насочени сондажни платформи, сондажна техника, оборудване за анализ на околната среда, геотехнически проучвания, помпи, тунелни машини – изложителите представят най-новата си продукция. Обсъждат се нови решения, проблеми, възможности за оптимизиране, автоматизиране, сигурност и безопасност на производствения процес. Акцентът на изложението и на неговата съпътстваща програма е върху иновации и наука. Мястото е подходящо за представяне на нови фирми и продукти и създаване на партньорства и контакти.

Резервирайте хотел за Geofluid с наша помощ. Предлагаме ви настаняване в добрите хотели. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще ви осигурим кола под наем, летищен трансфер, информация за обществения транспорт, конферентна зала – всичко, което е необходимо за вашето спокойно и удобно пътуване и бизнес представяне. Услугите ни са безплатни за вас, а професионалната ни помощ ви спести време и средства. Погрижете се за вашето максимално добро бизнес представяне, като го поверите на нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
GEOFLUID

Book Now
How to get to GEOFLUID

Similar trade shows