Your free enquiry
FIP SOLUTION PLASTIQUE

FIP SOLUTION PLASTIQUE

Lyon ,France
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
Infopro Digital
Event website
Event website :
FIP SOLUTION PLASTIQUE
Frequency
Frequency:
3 years

Последни новини за събитието

Изданието на FIP SOLUTION PLASTIQUE за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо на Euroxpo Lyon. Събитието ще се осъществи между 11.06.2024 и 14.06.2024. Мястото на провеждане ще включва мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Поради въведените ограничения за пътуване от участниците ще се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигане във Франция.

Представяне на събитието

FIP SOLUTION PLASTIQUE е мястото, където представители на сектора за пластмаси и и пластмасови изделия идват да споделят своя експертен опит и да разгледат последните тенденции и продукти в областта на каучуковите изделия, машините и суровите материали. Елате в Лион, Франция, за поредното международно изложение с усъвършенствана програма през юни. Над 800 изложители са потвърдили участие, а очакваният брой търговски посетители е над 10 000 души. Сега е моментът да се възползвате от специалните оферти за вашия хотелски престой, а с Трейд Феър Трипс ЕООД можете да си спестите пари от бюджета за пътуването още днес!

Твърде заети или уморени сте да организирате своето бизнес пътуване? Не е нужно да го правите сами. Просто оставете Трейд Феър Трипс ЕООД да свърши цялата работа. Най-добрите хотелски предложения за FIP SOLUTION PLASTIQUE ви очакват тук при нас. От вас искаме само да ни дадете информация за предпочитан ценови обхват и местоположение. Можем да ви позиционираме на пешеходно разстояние от експо центъра или на тиха улица с добри транспортни връзки наоколо. Инвестирайте в своя хотелски престой, за да извлечете максимума от участието си във FIP SOLUTION PLASTIQUE. Събитието предлага поглед към бъдещето на Plastics 4.0 и ролята на рециклирането. Да не говорим колко вълнуващо ще бъде специалното шоу за 3D принтиране!

Full list of
hotels for
FIP SOLUTION PLASTIQUE

Book Now
How to get to FIP SOLUTION PLASTIQUE

Similar trade shows