Your free enquiry
FIP SOLUTION PLASTIQUE

FIP SOLUTION PLASTIQUE

Lyon, France
Индустрия
Индустрия:
Plastics, Rubber, Powder and Buld Solids
Organizer
Organizer:
Infopro Digital
Event website
Event website:
FIP SOLUTION PLASTIQUE
Frequency
Frequency:
3 years

Последни новини за събитието

Изданието на FIP SOLUTION PLASTIQUE за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо в Euroxpo Lyon. Събитието ще се проведе между 04.06.2024 и 07.06.2024. Поради това, че Франция отмени ограниченията си, свързани с пандемията, мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19, като например социално дистанциране.

Представяне на събитието

FIP SOLUTION PLASTIQUE е мястото, където представители на сектора за пластмаси и и пластмасови изделия идват да споделят своя експертен опит и да разгледат последните тенденции и продукти в областта на каучуковите изделия, машините и суровите материали. Елате в Лион, Франция, за поредното международно изложение с усъвършенствана програма през юни. Над 800 изложители са потвърдили участие, а очакваният брой търговски посетители е над 10 000 души. Сега е моментът да се възползвате от специалните оферти за вашия хотелски престой, а с Трейд Феър Трипс ЕООД можете да си спестите пари от бюджета за пътуването още днес!

Твърде заети или уморени сте да организирате своето бизнес пътуване? Не е нужно да го правите сами. Просто оставете Трейд Феър Трипс ЕООД да свърши цялата работа. Най-добрите хотелски предложения за FIP SOLUTION PLASTIQUE ви очакват тук при нас. От вас искаме само да ни дадете информация за предпочитан ценови обхват и местоположение. Можем да ви позиционираме на пешеходно разстояние от експо центъра или на тиха улица с добри транспортни връзки наоколо. Инвестирайте в своя хотелски престой, за да извлечете максимума от участието си във FIP SOLUTION PLASTIQUE. Събитието предлага поглед към бъдещето на Plastics 4.0 и ролята на рециклирането. Да не говорим колко вълнуващо ще бъде специалното шоу за 3D принтиране!

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на FIP SOLUTION PLASTIQUE за 2022 се проведе между 05.04.2022 и 08.04.2022 в Euroxpo Lyon. Посетителите, включително 814-те изложители, бяха посъветвани да спазват препоръки, като например да носят хирургически маски в закрити помещения.

Full list of
hotels for
FIP SOLUTION PLASTIQUE

Book Now
How to get to FIP SOLUTION PLASTIQUE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

Не е препоръчително при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

35 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

By public transport
By public transport:

1 час при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

5 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

Similar trade shows