Your free enquiry
FIP SOLUTION PLASTIQUE

FIP SOLUTION PLASTIQUE

Lyon ,France
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
Infopro Digital
Event website
Event website :
FIP SOLUTION PLASTIQUE
Frequency
Frequency:
3 years

Последни новини за събитието

Изданието на FIP SOLUTION PLASTIQUE за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо на Euroxpo Lyon. Събитието ще се осъществи между 11.06.2024 и 14.06.2024. Мястото на провеждане ще включва мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Поради въведените ограничения за пътуване от участниците ще се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигане във Франция.

Представяне на събитието

FIP SOLUTION PLASTIQUE е мястото, където представители на сектора за пластмаси и и пластмасови изделия идват да споделят своя експертен опит и да разгледат последните тенденции и продукти в областта на каучуковите изделия, машините и суровите материали. Елате в Лион, Франция, за поредното международно изложение с усъвършенствана програма през юни. Над 800 изложители са потвърдили участие, а очакваният брой търговски посетители е над 10 000 души. Сега е моментът да се възползвате от специалните оферти за вашия хотелски престой, а с Трейд Феър Трипс ЕООД можете да си спестите пари от бюджета за пътуването още днес!

Твърде заети или уморени сте да организирате своето бизнес пътуване? Не е нужно да го правите сами. Просто оставете Трейд Феър Трипс ЕООД да свърши цялата работа. Най-добрите хотелски предложения за FIP SOLUTION PLASTIQUE ви очакват тук при нас. От вас искаме само да ни дадете информация за предпочитан ценови обхват и местоположение. Можем да ви позиционираме на пешеходно разстояние от експо центъра или на тиха улица с добри транспортни връзки наоколо. Инвестирайте в своя хотелски престой, за да извлечете максимума от участието си във FIP SOLUTION PLASTIQUE. Събитието предлага поглед към бъдещето на Plastics 4.0 и ролята на рециклирането. Да не говорим колко вълнуващо ще бъде специалното шоу за 3D принтиране!

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на FIP SOLUTION PLASTIQUE за 2022 се проведе между 05.04.2022 и 08.04.2022 в Euroxpo Lyon. Посетителите, включително 814-те изложители, бяха посъветвани да спазват препоръки, като например да носят хирургически маски в закрити помещения.

Full list of
hotels for
FIP SOLUTION PLASTIQUE

Book Now
How to get to FIP SOLUTION PLASTIQUE

Similar trade shows