Your free enquiry
FIAAP - VICTAM - GRAPAS INTERNATIONAL

FIAAP - VICTAM - GRAPAS INTERNATIONAL

Utrecht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Домашни любимци, Добитък и домашни птици
Organizer
Organizer:
Victam International B.V.
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на VICTAM INTERNATIONAL за 2025 ще се проведе като събитие лице в лице в Jaarbeurs в Утрехт, Нидерландия. Мястото на провеждане на събитието няма да прилага строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се обуславя от факта, че Нидерландия премахва вътрешните си ограничения поради подобряващата се пандемична ситуация. Изданието ще се проведе между 03.06.2025 и 05.06.2025. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване в страната ще трябва да представят 3G документи за влизане при пристигане от държава извън ЕС или Шенген. 

Представяне на събитието

Fiaap – Victam – Grapas International е най-важното международно изложение за производителите на фураж, технологии за обработка на фураж, гранулиране на био маса, мелене на брашно и обработка на зърно. То събира изложители от цял свят, които представят новите си продукти, решения и оптимизации. Посетителите са професионалисти, занимаващи се със земеделие и животновъдство, които търсят ново оборудване и нови партньори.

Оставете грижата за вашите хотелски резервации за подходящите хотели за Fiaap – Victam – Grapas International на нас. Ще ви настаним удобно, съобразявайки се с вашите изисквания и бюджет. Член на екипа ни ще отговаря за вашето пътуване до най-малката подробности – от търсенето на хотели в Кьолн до създаването на маршрути, по които да се придвижвате по-лесно из града с обществен транспорт. Ако имате нужда от допълнителна помощ, за да се представите по-добре на изложението, той ще ви помогне. Може да ви намери конферентна зала или екип от специалисти, които да проектират и построят щанда ви. Осигурете си максимално ползотворно пътуване с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

VICTAM INTERNATIONAL 2022 съвпадна с VIV Europe 2022. Събитията се проведоха в Jaarbeurs в Утрехт между 31.05.2022 и 01.06.2022. Изданията приеха общо 19 024 посетители от 142 държави, както и 435 изложители от 44 страни. 

Full list of
hotels for
FIAAP - VICTAM - GRAPAS INTERNATIONAL

Book Now
How to get to FIAAP - VICTAM - GRAPAS INTERNATIONAL

Similar trade shows