Your free enquiry
FIA Lisboa

FIA Lisboa

Lisbon, Portugal
Индустрия
Индустрия:
Leisure, Hobby, DIY, Handicrafts
Organizer
Organizer:
FIA LISBOA – Feira Internacional do Artesanato
Event website
Event website:
FIA Lisboa
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на FIA Lisboa за 2023 е в процес на организиране. Изложението ще се проведе между датите 24.06.2023 и 02.07.2023. За присъственото събитие ще бъде приложен облекчен план за превенция на COVID-19.  Той ще включва честа и задълбочена дезинфекция на пространствата за провеждане на събитието. Понастоящем в Португалия няма ограничения за пътуване, с изключение на Азорските острови.

Представяне на събитието

Лисабон в Португалия е домакин на международното изложение FIA Lisboa, привличащо всякакви артистични личности и което представлява както търговско събитие в областта на изкуствата и занаятите, така и оживено тържество на местните култури. Ако искате да участвате в изложението, обърнете се към Трейд Феър Трипс ЕООД за планирането на вашето бизнес пътуване. Ние разполагаме със специални предложения, на които просто не можете да устоите.

Търсите персонализирани хотелски оферти за FIA Lisboa? Дошли сте на точното място. При нас в Трейд Феър Трипс ЕООД, фокусът е винаги върху клиента и ние адаптираме изцяло своите услуги към вашите нужди. Без значение дали търсите хотели в близост до експо центъра или искате да имате възможност да разгледате по-подробно града, ние можем да ви осигурим това, което желаете. Кажете ни вашия бюджет и изчакайте само един ден, за да получите своите оферти. Трейд Феър Трипс ЕООД работи с вас, за да ви осигури едно спокойно и безпроблемно преживяване по време на изложението, предвид посветеността на FIA Lisboa на честването на различни култури. Кратка информация за това, което можете да намерите на щандовете на изложението - традиционни ръчно изработени изделия, текстилно изкуство, работа с растителни материи, ръчно изработени хранителни изделия и керамични продукти.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на ФИА през 2021 се проведе между 4-ти и 12-ти септември 2021 на Feira internacional de Lisboa - FIL. FIA се проведе като изложение "лице в лице" с най-новите мерки за превенция на COVID-19 в действие. Над 22,000 търговски посетители и приблизително 200 изложители посетиха изложението. Това показа тяхната подкрепа за занаятчиите. То показа и значението на събитията "лице в лице" за индустрията.

Издание 2022

FIA 2022 се проведе на живо във Feira Internacional de Lisboa. По време на периода на провеждане (25.06.2022 - 03.07.2022) мястото на провеждане включваше предпазни мерки срещу Ковид-19, включително социално дистанциране. На събитието присъстваха около 390 изложители от 23 държави.

Full list of
hotels for
FIA Lisboa

Book Now
How to get to FIA Lisboa
On foot
On foot:

40 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

5 минути при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

1 минута при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

 

By public transport
By public transport:

5 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

 

Similar trade shows