Most booked hotels
Your free enquiry
FENS

FENS

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Biotechnology, Science and Research
Organizer
Organizer:
FENS
Event website
Event website:
FENS
Frequency
Frequency:
2 years

Представяне на събитието

Ако изграждате кариера в областта на неврологията и искате да се информирате за най-новите постижения във вашата област, тогава трябва да отбележите датите на FENS в календара. Федерацията на европейските дружества по неврология организира международното изложение. Всички 24 000 членове са поканени да присъстват. Мястото е различно за всяко издание, а вратите се отварят през юли. Официалната програма продължава пет дни.

Избегнете бързането за настаняване и намерете най-добрите цени на хотелите чрез Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Лесно е да определите най-добрите оферти за хотели, когато имате до себе си професионалисти, които да направят проучването. ТФТ има силно присъствие в големите градове, а в нашата база данни има хотели и къщи за гости във всяка значима ценова точка. Единственото, което трябва да направите, е да ни посочите бюджета и броя на леглата. Това е всичко. Сега можете да се съсредоточите безпрепятствено върху търговското изложение и неговата богата програма. Тя включва различни доклади, семинари и презентации. Ще имате достъп и до представител на фирми, тъй като това е събитието, при което се срещат бизнесът и науката. Бизнес пътуванията са безпроблемни, когато работите с Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

Изданието на FENS за 2022 година се проведе като събитие "лице в лице" между 09.07.2022 и 13.07.2022. То се състоя в Porte de Versailles в Париж. Мястото на провеждане не разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в страната. Това позволи на 7890-те невролози, над 400-те лектори и над 4800-те постера да установят контакти в обстановка, напомняща предишните издания. Програмата включваше петдесет и шест симпозиума, двадесет и два пленарни семинара, четири мини-конференции и три практически семинара.

Full list of
hotels for
FENS

How to get to FENS

Similar trade shows