FEIMAFE

FEIMAFE

Приложна информатика и индустриално инженерство
Организатор:
Reed Exhibitions
Честота:
2 years
Уебсайт:
FEIMAFE

Най-мащабното събитие за автоматизация в Латинска Америка

Време е за представяне на най-новите иновации и нововъведения в сектора на металообработващите машини, както и за обсъждане на новите тенденции и най-добри практики на изложението FEIMAFE. Елате в Сао Паоло, Бразилия, за да утвърдите присъствието си на международните пазари, да представите новите си продукти и да видите какво прави конкуренцията на този динамичен международен панаир. Ако говорим в цифри, очаква се над 1400 изложители да демонстрират най-новите и най-добрите си продукти, а аудиторията надвишава 70 000 професионални посетители. Започнете организирането на хотелското си настаняване още сега с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Не губете време или енергия да организирате бизнес пътуването си сами, когато ние можем да проучим подходящите хотелски оферти за вас в рамките на един единствен ден. Трейд Феър Трипс ЕООД предлага конкурентни цени, подходящи за всяка ценова и хотелска категория, така че без значение какви са финансовите ви възможности, можете да сте сигурни, че ще получите качеството, което желаете и то на превъзходни цени. Участието във FEIMAFE е умна инвестиция, тъй като търговският панаир се слави с богато продуктово разнообразие и привлича купувачи, инженери, индустриалци, специалисти по производството и качеството, техници и бизнес представители - наред с много други! С подходящия хотел вие ще имате достъп до ценни контакти дори извън експо центъра!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до FEIMAFE Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.