Your free enquiry
expoSE

expoSE

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
VSSE
Event website
Event website:
expoSE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за expoSE 2023

Изданието на ExpoSE за 2023 ще се проведе във формат "лице в лице" между 22.11.2023 и 23.11.2023 в Messe Karlsruhe в Карлсруе, Германия. Мястото няма да разполага с най-новия и строг план за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения в Германия, включително забраните за пътуване.

Представяне на expoSE

Expose е международно изложение за земеделие. В него участват производители, търговци, фермери и фирми, предлагащи услуги в сферата на земеделието. Представят се нови технологии, машини за обработка на земя, нови продукти и услуги за отглеждане на плодове и зеленчуци. Обсъждат се важни за бранша теми, като намаляване на разходите за производство, опазването на природните ресурси, маркетинг и реклама. Очаква се тази година изложителите да са около 400 от 15 страни. Събитието е подходящо за създаване на нови контакти, намиране на дистрибутори, разговори с колеги и специалисти по важни за бизнеса ви теми.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с наша помощ. Ние сме специалисти в организацията на пътувания и настаняването в подходящите хотели за международни изложения. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Карлсруе. Ще направим вашите хотелски резервации за expoSE. Ще организираме трансфера ви от и до летището, както и придвижването ви из града. Можем да наемем кола за вас или да ви направим маршрути за по-удобно ползване на обществения транспорт. С нашата професионална помощ ще пътуването спокойно, изгодно и комфортно. Обадете ни се, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на събитието

Издание за 2021

Между датите 17.11.2021 и 18.11.2021 ExpoSE 2021 се проведе като събитие на живо. Messe Karlsruhe послужи като място за провеждане на изложението лице в лице, на което бяха представени най-новите защитни мерки срещу Ковид-19. Беше въведена строга 3G политика за влизане, както и правила за социално дистанциране. Събитието привлече общо 369 фирми изложители и приблизително 5 000 посетители.

Full list of
hotels for
expoSE

Book Now
How to get to expoSE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By car
By car:

37 минути при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

15 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

20 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

Similar trade shows