Your free enquiry
EXPOMED EURASIA

EXPOMED EURASIA

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Tüyap Fairs and Exhibitions Organization Inc.
Event website
Event website:
EXPOMED EURASIA
Frequency
Frequency:
1 year

Expomed Eurasia & КОВИД-19

Организаторите са предприели мерки, за да гарантират здравето и безопасността на всички участници в Expomed Eurasia по време на пандемията. Официалните дати за Expomed Eurasia 2023 са обявени за 16 - 18 март 2023 и организаторите са оптимистично настроени относно посещаемостта. В конгресния център Tüyap Fair ще има много задълбочени мерки за защита от коронавируси - от засилена хигиена и задължително маскиране до контрол на тълпата и безконтактни процеси.

Въведение

Създадена през 1992 г. Expomed Eurasia е днешното място за срещи на професионалисти в медицинските изделия, оборудването и технологичните индустрии на територията на Евразия. Със сигурност се превърна в най-голямото по рода си и уникалната му позиция точно между Изтока, Запада и Юга го прави стратегическо събитие за изложителите. Медицинската наука и технологии са пазари в средата на бум. В резултат на това Expomed Eurasia е много конкурентен пазар. Продуктите и решенията са групирани в 5 сектора – изграждане на болници и управление на медицински заведения; електромедицинско оборудване и лабораторни технологии; ортопедия, физиотерапия и рехабилитация; OTC продукти, консумативи и стоки.

Логистиката

Expomed Eurasia е годишно международно изложение, което се провежда в Истанбул, Турция. Изданията се провеждат всеки март в конгресния и конгресен център Tüyap Fair и обикновено продължават общо три дни. Единствените посетители, разрешени в помещенията, са медицински специалисти и търговски посетители като цяло. Reed Tüyap Fuarcilik A.S. е главен организатор на изложението. В момента работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа вечерта с изключение на последния ден. Програмирането приключва един час по-рано в 17:00 следобед. Има няколко начина да стигнете до изложбените площи на конгресния и конгресен център Tüyap Fair. Най-бързият би бил с кола, но има няколко други опции. За да се свържете от летище Истанбул, имате автобусна услуга havaist. Трябва да вземете линията IST-2. В града имате две линии в маршрута за бърз транзит на метробус.

Какво казват хората?

• „Имахме голям брой посетители на нашия щанд. Мислехме, че интересът ще бъде нисък поради пандемията. Събитието обаче надминава очакванията ни. Има посетители от различни страни. Това събитие е много различно от другите събития, на които присъстваме. Затова планираме да изложим следващата година.” – Титанис, Полша

• „Въпреки пандемията много посетители от много различни страни и посетители от цяла Турция дойдоха на нашия щанд. Вярваме, че беше правилното решение да се изложим на панаира, въпреки че това е много рисков период от време.” – Пакформ, Турция

• „Ние произвеждаме болнично оборудване. Тази година посетихме събитието. Имахме срещи с изложители от различни страни. Вярваме, че можем да намерим точните контакти на това търговско събитие. Благодаря ви, че организирахте подобно събитие по време на пандемия.” – Medi-Tech, Иран

Аудитория и статистика

Много асоциации и организации са инвестирани в успеха на Експомед Евразия като Асоциация за медицински изделия Денизли, Асоциация за медицински изделия в Източно Черно море, DOMED. Публиката идва предимно от Близкия изток и Африка, след това следвана съответно от Европа и Азия. Expomed Eurasia се завърна добре по време на пандемията, като личното събитие генерира общо 273 изложители и над 9000 професионални посетители от общо 76 страни. Това не се броят числата, които идват от онлайн порциите и събитията на търговското изложение. Досега има 90% процент на задържане на изложителите, което предполага широки възможности за намиране на лоялни клиенти. Най-много посетители идват от Иран, Ирак, Украйна, Либия, Ливан, Йемен и Йордания. Имате голямо разнообразие от посетители. Ще срещнете фармацевти, зъболекари, лекари и медицински сестри също толкова лесно, колкото представители на Министерството на здравеопазването, собственици, партньори, изпълнителни директори и шефове на клиники.

Настаняване

Намерете хотели близо до Expomed Eurasia, които отговарят на вашия бюджет с хотелски услуги от Trade Fair Trips ltd. Ние сме добре познати в Истанбул, Турция и знаем къде да ви настаним, така че да сте близо до конгресния и конгресен център Tüyap Fair и все пак успявате да сведете разходите до минимум. Резервирайте хотелски стаи на всяка цена. Просто ни се обадете и ние ще подредим вашата хотелска резервация за Expomed Eurasia само за няколко часа. Можете да разчитате на нашия десетилетен опит в предоставянето на първокласно хотелско настаняване за търговски изложения. Trade Fair Trips ltd предлага цялостно обслужване. Това означава, че можете да го използвате за почти всичко. Искате ли частна заседателна зала? Определено можем да осигурим подходящите съоръжения. Нямате кой да изгради вашата изложбена кабина? Наемете един от нашите екипи да дойде и да свърши работата вместо вас. Създайте свой собствен уникален пакет от услуги днес!

Full list of
hotels for
EXPOMED EURASIA

Book Now
How to get to EXPOMED EURASIA

Similar trade shows