Your free enquiry
EXPOFRANQUICIA

EXPOFRANQUICIA

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
EXPOFRANQUICIA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

EXPOFRANQUICIA 2023 ще се състои между 18-ти и 20-ти май 2023. Тъй като събитието ще се проведе като търговско изложение "лице в лице", организаторите увериха, че в IFEMA- Feria de Madrid ще бъде въведен актуализиран план за безопасност срещу Ковид-19. Участниците ще бъдат призовани да използват защитни маски за лице във вътрешните помещения, като например в изложбените зали. Поради ограниченията за пътуване в страната, при пристигането си участниците ще трябва да предоставят 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

Международен търговски панаир за франчайзинг Expofranquicia е събитие от световна класа. То привлича световноизвестни и местни фирми, които предлагат франчайз, хора, желаещи да стартират собствен бизнес, инвеститори и предприемачи. Някои от изложителите участват редовно в панаира вече десетилетия наред, други са нови и тепърва търсят пазари за своята марка. Тук се формират тенденциите във франчайзинга и предприемачите могат да избират между хиляди предложения. Ако искате да предлагате свой франчайз или да купите такъв, посетете панаира.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи да избирате между най-подходящите хотели за Expofranquicia. Освен, че ще ви настани изгодно в някой от добрите хотели, асистентът ви ще организира летищния трансфер и придвижването ви из града. Ще ви наеме автомобил или ще изготви машрути и ще ви информира за полезните за вас линии на обществения транспорт. Нашата професионална подкрепа в организирането на бизнес пътувания ще ви позволи да се съсредоточите върху по-доброто си представяне по време на панаира. Свържете се с нас. Услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

Издание 2022

EXPOFRANQUICIA 2022 беше търговско изложение, което се проведе между датите 05.05.2022 г. и 07.05.2022 г. IFEMA - Feria de Madrid включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например изискване участниците да носят предпазни маски за лице в затворени пространства като изложбените зали. В събитието взеха участие над 200 търговски марки от пет държави изложителки.

Full list of
hotels for
EXPOFRANQUICIA

Book Now
How to get to EXPOFRANQUICIA

Similar trade shows