EXPOdetergo

EXPOdetergo

Промишлено почистване и поддръжка
Организатор:
Fiera Milano S.p.A.
Честота:
4 years
Уебсайт:
EXPOdetergo

Водещото събитие в индустрията за поддръжка на облекла

В края на октомври всеизвестното изложение EXPOdetergo ще събере около 20 000 специалисти от пералната индустрия в Милано, където ще бъдат представени най-новите продукти, услуги и иновации в областта. Имайте предвид, че наред с това изложение на оборудване и перилни продукти, на събитието ще има много събрания, конференции и форуми. Ето защо не бива да пропускате възможността да обмените опит с експерти и производители на продукти за гладене и почистване на текстил.

Позволете ни да споделим с вас някои от акцентите по време на Expodetergo:

  • Над 280 изложители;
  • Около 20 000 посетители;
  • 17 000 кв.м. обща изложбена площ;

Очакваните тази година цифри са дори още по-големи! Затова непременно се възползвайте от отличните услуги на Трейд Феър Трипс ЕООД и резервирайте хотел за своя престой в Милано още днес. С нашите персонализирани оферти и отлични онлайн услуги, ние сме помогнали на хиляди клиенти от много държави. Ето защо можете да сте 100% сигурни, че ние сме надеждният избор за вашето пътуване. Освен това, тъй като резервираме стаите в по-ранен период, ние с увереност можем да кажем, че разполагаме с най-добрите намалени цени.

Възползвайте се от професионализма на нашите резервационни агенти и резервирайте хотелска стая, която ще отговори на всичките ви очаквания!

EXPOdetergo 2022

EXPOdetergo 2022, проведено като търговско изложение на живо между 21.10.2022 и 23.10.2022, се състоя във Fiera Milano. На мястото на провеждане не бяха въведени мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Събитието беше посетено от 17 144 посетители от 106 държави, като 40% от тях пътуваха от чужбина. Те разгледаха стоките на 250 изложители от 22 държави. 33% от тях представляваха чужда държава.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPOdetergo Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.