EXPOdetergo
EXPOdetergo

EXPOdetergo

New Dates
21 окт 2022 - 24 окт 2022
Italy , Milan

General Information

Organizer

Fiera Milano S.p.A.

Event website

EXPOdetergo

Frequency

4 years

EXPOdetergo Map

Past Editions

19 - 22 Oct EXPODETERGO 2018

В края на октомври всеизвестното изложение EXPOdetergo ще събере около 20 000 специалисти от пералната индустрия в Милано, където ще бъдат представени най-новите продукти, услуги и иновации в областта. Имайте предвид, че наред с това изложение на оборудване и перилни продукти, на събитието ще има много събрания, конференции и форуми. Ето защо не бива да пропускате възможността да обмените опит с експерти и производители на продукти за гладене и почистване на текстил.

Позволете ни да споделим с вас някои от акцентите по време на Expodetergo:

  • Над 280 изложители;
  • Около 20 000 посетители;
  • 17 000 кв.м. обща изложбена площ;

Очакваните тази година цифри са дори още по-големи! Затова непременно се възползвайте от отличните услуги на Трейд Феър Трипс ЕООД и резервирайте хотел за своя престой в Милано още днес. С нашите персонализирани оферти и отлични онлайн услуги, ние сме помогнали на хиляди клиенти от много държави. Ето защо можете да сте 100% сигурни, че ние сме надеждният избор за вашето пътуване. Освен това, тъй като резервираме стаите в по-ранен период, ние с увереност можем да кажем, че разполагаме с най-добрите намалени цени.

Възползвайте се от професионализма на нашите резервационни агенти и резервирайте хотелска стая, която ще отговори на всичките ви очаквания!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА