EXPOCOSMETICA

EXPOCOSMETICA

Фармацевтични продукти, козметика, парфюми, красота и лична хигиена
Организатор:
Exponor
Честота:
1 year
Уебсайт:
EXPOCOSMETICA

Най-мащабното събитие на Иберийския полуостров за сектора на красотата

Актуализация за събитието

EXPOCOSMETICA 2023 ще се проведе като събитие "лице в лице" между 1-ви и 3-ти април 2023. Exponor - Feira Internacional do Porto, мястото на провеждане на събитието, няма да разполага с мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Международно изложение Expocosmetica е перфектното съчетание между света на модата и света на козметиката и процедурите за разкрасяване. Тук се представят професионални, иновативни продукти за коса, парфюмерия и козметика. Очертават се модните тенденции за следващата година, коментират се проблемите и предизвикателствата, пред които е изправена индустрията. Участници в изложението са световни марки, фирми, които искат да налагат нови имена и продукти, експерти и специалисти в различни области, свързани с модата и красотата. Всред посетителите често могат да се забележат известни лица от музикалния и шоу бизнеса.

Ако планирате да го посетите, възползвайте се от нашите услуги – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания, групови и индивидуални. Разполагаме с отлична база хотели и ще ви предложим най-подходящите хотели за Expocosmetica. Освен търсене и резервация онлайн на хотели, предлагаме и грижа за всички подробности около пътуването ви. Ако отивате само, за да проведете няколко бизнес срещи, ще ви осигурим стая за преговори или конферентна зала. Пътувайте спокойно и изгодно – свържете се с нас, за да ни кажете изискванията си.

ExpoCosmetica 2022

ExpoCosmetica 2022 се проведе между 2-ри април 2022 и 4-ти април 2022. За събитието, което се състоя в присъствена форма, беше приложен строг план за превенция на Ковид-19. Това включваше мерки за безопасност, като например социално дистанциране за всички участници, включително 149-те изложители.

ExpoCosmetica 2023

ExpoCosmetica 2023 се проведе като хибридно търговско изложение без прилагане на мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, въведени в страната. Изданието се проведе в Exponor - Feira Internacional do Porto между 01.04.2023 и 03.04.2023, и в него участваха 156 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPOCOSMETICA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.