EXPOBOIS

EXPOBOIS

Дървообработваща промишленост
Честота:
2 years

Над 300 изложители и около 20 000 специалисти се очаква да посетят престижния търговски панаир за дървообработване и горска техника EXPOBOIS. Това го прави едно от най-големите събития в този бранш, което задължително трябва да се посети от всички експерти. И така, ако искате да намерите ново оборудване за фирмата си или да видите последните тенденции в проучванията и услугите, това, което трябва да направите, е да резервирате хотел за своя престой в Париж.

Продуктите, които ще бъдат представени от изложителите, са следните:

  • Обработващи машини
  • Материали
  • Машини за автоматизирана обработка
  • Преносими машини и аксесоари

По това време на годината във френската столица ще се провеждат три изложения. Ето защо ви е нужно съдействието на нашата пътническа агенция, специализирана в обслужване на пътуващите по работа. С нашите професионални резервационни агенти, отлични онлайн резервационни услуги и специални отстъпки, организацията на вашето пътуване е в точните ръце!

През годините Трейд Феър Трипс ЕООД се наложи като надеждния избор за хиляди клиенти в тяхното желание да посещават изложения по цял свят. Ние вярваме, че нашият опит и всеотдайност към клиентите са най-сигурните гаранции, че ще бъдете 100% удовлетворени от специално изготвените за вас оферти на нашата компания.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPOBOIS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.