Most booked hotels
Your free enquiry
EVTEKS

EVTEKS

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
CNR Expo
Event website
Event website:
EVTEKS
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Професионалистите в областта на текстила ще трябва да почакат още малко за EVTEKS, тъй като изданието на живо вече ще се проведе между 10.09.2022 и 14.09.2022. Организаторите усилено работят за усъвършенстването на протоколите за здраве и безопасност на CNR EXPO, за да спазят правителствените разпоредби и да гарантират цялостна защита срещу Ковид-19. Мерките, които ще бъдат въведени на мястото на провеждане на изложението, включват 3G политика за влизане и задължително носене на предпазни маски. Преди да влязат на мястото на събитието, участниците трябва да покажат документи като отрицателни резултати от тестове, доказателства за възстановяване или имунизационни паспорти. Присъстващите трябва да носят маски и във всички закрити помещения, като например изложбените зали.

Представяне на събитието

Международно изложение Evteks привлича нови посетители и изложители от цял свят с всяко свое издание. Смята се за една от най-важните бизнес платформи за текстилната индустрия. Изложителите – тази година 1000 на брой – представят домашен текстил, платове, спално бельо, завеси, плетени и ръчно изработени платове, продуктовото портфолио на събитието е изключително разнообразно. Улеснена е комуникацията между изложителите и между изложители и посетители. Изложението предоставя отлични възможности за създаване на бизнес мрежа от контакти и сключване на изгодни сделки. Наред с това се информирате за всички новости в бранша, както и за следващите модни тенденции.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн, като използвате нашата богата база данни с хотели и помощта на специалист в организацията на бизнес пътувания от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ще ви настаним в някой от подходящите хотели за Evteks. Ще се погрижим за летищния трансфер, изготвянето на маршрути за по-лесно придвижване с градския транспорт. Пакетът услуги, който предлагаме ще ви помогне да се чувствате комфортно и спокойно и да се съсредоточите върху отличното си бизнес представяне. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
EVTEKS

How to get to EVTEKS

Similar trade shows